Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza lehet hozni a szerelmet?
Sziasztok!
3 éve vagyunk együtt a párommal, egész idő alatt tavkapcsolat volt, mivel mind a ketten még tanulunk azonban messze van egymástól az egyetemünk illetve a lakhelyunk. Az utóbbi időben azonban azt érzem, hogy egyre távolabb kerülök tőle. Már régebben körvonalazódott, hogy noha rengeteg a közös érdeklődés, legalább ugyanennyi van amelyik nagyon különböző. És bár nem szándékosan de folyamatosan azt érezteti velem, hogy nem vagyok annyira fontos számára. Nem nyit a dolgaim felé amiket szívesen csinálok, de azt elvarja, hogy én menjek vele focimeccsre. Ami nem baj, mert persze hogy szívesen elmegyek ha neki ez fontos, csak fordítva úgy érzem ez nincs meg. Emellett az utóbbi kB fél évben nagyon megváltozott, mert rengeteget tanul a diplomája sikeressége miatt. Ami megintcsak érthető, de olyan szinten nem férek bele, hogy több hónap is volt hogy nem/alig találkoztunk, ha találkoztunk is, kizárólag tanulni. Közös programokra alig tudom ravenni, mert minden spórol, és szinte akármilyen olcsó opciót nézek, nem megy bele. Engem se vér fel a pénz, de néha strandra, moziba vagy épp színházba még el tudok menni. Emellett nagyon szíven ütött az is, hogy a diplomaosztojara nem hív meg, mikor én végig itt voltam és támogattam öt a tanulmányai alatt. És még sorolhatnam. Illetve teljesen elhagyta magát, nem kevés kilót felszedett, de ezt is a tanulásra fogja. Rendszeresen biciklizik nem is keveset, de az a hasi zsírt nem viszi le, de közös kondiba járás szoba se jöhetett, pedig az is segítene. És be kell lássam nem vonzó már annyira számomra mint korábban. Illetve a barátaival is ahogy beszéltem erről azt mondták, hogy szerintük csak az én szeretetem tartja össze ezt az egészet, és nem az övé. És az a rossz, hogy szerintem érzi, hogy valami nem oké, mert nagyon igyekszik rendes lenni, mindig mondja mennyire szeret milyen sokat jelentek neki, és látom hogy nem hazudik tényleg szinte rajong értem. Csak ha ennyire nem fér bele neki a kapcsolat a tanulmányai mellett, meg már a tanulás megy a kapcsolatunk rovására, én meg csak szenvedek az nem jó senkinek. Mert már ott tartok, hogy kiszerettem belőle, nem is emlékeztet arra akibe belezerettem és ezt szintén alairja az a két jobaratja akikkel én is jó kapcsolatot ápolói és beszéltem velük erről. És nem tudom mit tegyek, mert ő nagyon szeret engem, de nekem egyre nehezebb vele lennem és úgy tenni mintha boldog lennék. Mindezt úgy, hogy szinte egy szóváltás nincs köztünk, és amúgy teljesen jól elvagyunk, csak ez már nem olyan mint volt. Mindenképp megvarom míg lediplomazik, hiszen nem akarnék kitolni vele így, de utána ha nem változtat akkor ennek nem lesz sok értelme. Mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!