Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket nem idegesít, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít, ha egy nő nem jelöl vissza és nem válaszol? Miért csinálják ezt? 5-6 éve még ez nem volt szokás.

Figyelt kérdés
Élőben teljesen jól elbeszélgettünk. Szimpatikusak is voltunk egymásnak.
2017. jún. 5. 15:52
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
91%
5-6 éve sem jelöltem vissza idegeneket, egy beszélgetéstől még nem lesz valaki ismerős.
2017. jún. 5. 15:53
 2/42 anonim ***** válasza:
87%

Azért, mert élőben naponta 10-20 emberrel is jól elbeszélgetünk :)

de ismerősnek csak közeli ismerősöket jelölünk vissza :)

2017. jún. 5. 15:55
 3/42 anonim ***** válasza:
86%
5-6 éve sem jelöltem én se vissza senkit, mert valaha beszélgettem vele.
2017. jún. 5. 15:57
 4/42 anonim ***** válasza:
88%
Attól, hogy egyszer beszéltél vele, még nem leszel az ismerőse.
2017. jún. 5. 16:04
 5/42 anonim ***** válasza:
4%

nevetséges hogy mindenki utánozza az előző válaszát

igaza van a kérdezőnek 5-6 év alatt nagyon elszemtelenedtek a nők

nem is tudom mi lesz itt 5-6 , 10-20 év múlva, mert nagyon alájuk adták a lovat ezekkel a fénykép megosztásokkal

2017. jún. 5. 16:06
 6/42 anonim ***** válasza:
92%

Nem utanozza az elsőt, hanem azonosak a vélemények.

Miért jelöljék vissza olyant, akit gyakorlatilag nem is ismerek. Minek osztanam meg vele a dolgaim? Semmi köze hozzá. És idegen emberek posztjsira sem vagyok kíváncsi.

Persze, beallithatom, úgy, hogy a nem ismerős ismerősök semmit ne lássanak belőlem, leallithatom a követésuket, viszont marad a kérdés, hogy akkor mi a fenének vegyem fel őket.

2017. jún. 5. 16:18
 7/42 anonim ***** válasza:
12%
de nem idegenekről van szó te barom!!!
2017. jún. 5. 16:21
 8/42 A kérdező kommentje:

áááá nem utánozzák egymás véleményét

bezzeg ha az első 2 azt írta volna, hogy igen tényleg bunkóság, akkor meg az lenne a menő válasz

na menjetek a p-ba

2017. jún. 5. 16:22
 9/42 anonim ***** válasza:
85%

Jahj igen, szegény csúnya ffiak, ide jönnek sírni, és várják h lebunkózzák a nőket

Inkább azon gondolkozz el, h miért nincs csajod, és még akivel úgy beszélgetsz is, az még ismerősnek se vesz. Vajon miért? :D

mert szánalom beszélgetés, csak nem látsz az orrodtól :D

2017. jún. 5. 16:24
 10/42 anonim ***** válasza:
83%

Ezt nem tudjuk eldönteni egyértelműen a kérdés alapján, hogy idegenekről van szó vagy sem, mert erre nem tért ki a kérdező, bár feltételezhető, hogy nem hosszú évek óta tartó ismeretséggel kapcsolatban kérdez.

Azért elárulok valamit. Vannak olyan rokonaim, és egyéb régebbi ismerőseim, akiket bár ismerek, mégsem jelölök vissza, mert nem vagyunk jóban. Mindig van valami oka, ha valakit nem jelölnek vissza, tolakodni nem érdemes.

2017. jún. 5. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!