Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne válasszam szét őket?
Én és a legjobb barátom már a homoklapátolós korszakunk óta barátok vagyunk. Azóta együtt csinálunk mindent. Együtt éltünk meg csalódásokat , örömöket és rengeteg vicces sztorit. Még egyszer , megfogadtuk hogy soha se lesz fontosabb egyikünknek sem egy pasi/csaj a másiknál. Ez eddig ment is. Most azonban az új barátnője van és látom hogy szereti , jobban mint a többi lány. A csaj azonban teljesen ki van akadva ránk. Nem hiszi hogy nem történt köztünk semmi. Múltkor óriási patáliát csapot mert nála aludtam és összebújtunk , de könyörgök már ezer éve vagyunk barátok és az a hagyományunk hogy szombatonként tartjuk a videó játék estünket. Azon is ki van akadva , hogy sok időt töltünk egymással.Mikor egy csúnya szót is szól rám , Ő mindig leszidja és lekezelően bán vele. Én nem kedvelem a csajt , de szívem mélyén megértem. Nem akarom hogy megint miattam szakítson a barátnőjével , de nem akarok tőle se emiatt eltávolodni. Van erre valami megoldás ? Ti mit tennétek ?
15/L
A barátság a fontosabb a szerelemnél ebben a helyzetben.
Hogyha a srác barátnője nem képes megérteni a helyzetet, akkor a srác jobbat érdemelne nála
Előző vagyok
Néhány év múlva, még össze is jöhetnél a régi barátoddal, az sem lenne probléma.
Azért az nem teljesen normális dolog, hogy minden szombaton nála alszol és összebújtok, stb. Főleg ez gondolom már régóta megy, tehát legalább 13-14 éves korod óta a szüleid is engedik, hogy egy fiúnál aludj minden szombaton? Tőlük is furcsa.
Képzeld el, ha neked lenne barátod és ő minden hétvégén egy estét nem veled, hanem egy régi "barátnőjével" töltene. Nevetgélnének és együtt alukálnának. Ilyen nem igazán fér bele egy kapcsolatba. Ha ennyire igénylitek egymás társaságát éjjel-nappal, akkor nektek kéne kapcsolatban lenni.
Ne is próbálj tőle elszakadni, nagy kár lenne egy igaz barátságot megszakítani!
A helyedben összejönnék vele, és legfeljebb a szerelem szakítaná meg (egy időre) a barátságot. Ha járnátok, attól még lehetne köztetek barátság is a szerelmen, vonzódáson kívül. Összeilletek, ez nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!