Hogyan válasszam szét őket?
Én úgy szoktam az irántam érdeklődő fiúkat szűrni, hogy megfigyelem, más emberekkel mennyire kedvesek. Mert az ugye nem egy nagy csoda, hogyha nekem tetszeni akar, akkor velem kedves meg udvarias, de ha emellett másokkal bunkó, az gyanús.
Szerintem annyit tehetsz, hogy elmagyarázod ezt a barátnődnek, hogy milyen fontos ezt is figyelni (nem úgy, hogy nézd csak, kedves barátnőm, milyen bunkó ez a fiú mindenki mással, lám-lám, biztos veled is bunkó lesz majd később, hanem csak elmondod, hogy ez minden párválasztásnál hasznos szempont). Ha bejön, jó, ha nem, akkor meg majd nyújts lelkisegélyt a barátnődnek, mikor a pasi dobja. És mindenképp világosítsd fel a védekezés fontosságáról, nehogy egy kisbabával együtt dobja a kérdéses srác. Szerintem ennél többet nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!