Hogyan válasszam szét őket?
nincs jogod szétválasztani senkit!
ez az ő sorsuk!
ne avatkozz bele!
rendes tőled, de nem a te dolgod!
Ha a barátnőd barátnőjének tartod magad, a legtöbb, amit tehetsz, hogy mindenben mellette állsz és támogatod, mert erről szól egy barátság. Ő választ párt magának, nem te, és gondolj bele, neked hogy esne, ha ő akarna szétválasztani a szerelmedtől. Lehet, hogy neked nem szimpi a srác és félted a barátnőd, de az az ő élete, és az ő döntése.
Volt nekem egy nagyon jó barátnőm, gimiben sülve-főve együtt voltunk, és fülig beleszeretett egy srácba, akinek egyébként volt barátnője és együtt is lakott vele. Mi elkövettük ugyanezt a hibát, amire te készülsz, magyaráztunk neki, hogy vagy a barátnőjét fogja választani a srác, vagy mindkettőjüket dobni fogja. Sajnos igazunk lett, nem őt választotta, hanem leépítette, viszont mi is elvesztettük őt, mert rettentő mérges volt mindig, mikor ez volt a téma, és egy idő után már nem is beszélt velünk. Amikor vége lett, beismerte, hogy igazunk volt, de soha többé nem lett már ugyanaz a barátságunk. Ott eltört valami és tönkretett mindent, pedig imádtam, és a mai napig fáj, hogy csak most van annyi eszem, hogy megértettem, mit érezhetett akkor, amikor nem álltunk mellé.
Már mindent megtettél, mert úgy látom, szóltál többször.
Aztán ha össze lesz törve, és neked kell vigasztalni, akkor ismét hallgatni fog rád... Ennyi.
A barátság arról szól, hogy mindenben mellette állsz és ha eltéved, igyekezz helyes útra terelni.
Objektíven közelíted meg a problémát? Reagál a barátnőd amikor figyelmezteted? Hogyan reagál a barátnőd, amikor figyelmezteted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!