Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít, ha egy nő nem jelöl vissza és nem válaszol? Miért csinálják ezt? 5-6 éve még ez nem volt szokás.
Figyelt kérdés
Élőben teljesen jól elbeszélgettünk. Szimpatikusak is voltunk egymásnak.2017. jún. 5. 15:52
21/42 anonim válasza:
Na ezert nem jelolok vissza senkit es a facebookot is kib*sszottul utalom!
Sok a nem normalis idiota, kene a fenenek, hogy egy-egy ilyen ram akaszkodjon.
Veletek van a problema es sajnos a tobbi nyomorek igazat ad nektek itt(lasd utolso valaszolo...milyen a lelki vilaga az ilyennek?!)
22/42 anonim válasza:
#19 Ettől már én is kaptam hasonló privát üzenetet :D Nekem valami olyasmit írt, hogy folytam volna le apám lábán stb. :D És az ilyenek sírnak, hogy nem kellenek senkinek... :D
23/42 anonim válasza:
Kikérem magamnak nem vagyok nyomorék.
24/42 anonim válasza:
Nem fogom elolvasni amit kuldtel, te sz*r. Egybol tiltalak is ...:D
25/42 anonim válasza:
Remélem nem hozzám beszélsz mert én semmit nem küldtem.
26/42 anonim válasza:
"dnbowdháowqahdjopwaj" nevű felhasználó küldözgeti a trágár üzeneteit. Szerintem másra nem is terjed ki a szókincse. :D
27/42 anonim válasza:
Birom ezeket a vitákat csak ezért járok fel k urva jó.
28/42 anonim válasza:
hát de nem normálisak
annyira irreális válaszokat írnak, közbe meg van vagy 2500 ismerősük de őőőők neeeeeeeeeeeemmm jelölnek csakúgy visszzzaaaaaa
29/42 anonim válasza:
....nem erdekel ki kuldte, de tuti olvasta amit irtam, mert egybol irt. Akar te kuldted, akar mas. Az ilyeneket szanalmasnak tartom es az osszes itt levo kis b*zi hozzaszolot, aki naponta kiirja, hogy "nincseeeeen normalis lany, nincs a baratnom bruhuhu" kozben meg leri roluk, hogy akkora lelkiserultek, hogy csak pislog az ember. Meg lehet nezni mennyi normalis, atalagos ferfi jar sikerrel a noknel, szinte mindegyik parkapcsolatban van. Aki meg olyan az ne csodalkozzon... ,hogy a kutyanak se kell.
30/42 anonim válasza:
A nőknèl az igen nemet a nem igent jelent persze van néha átfedés de soha nem fogjuk megérteni a női lélek rejtelmeit csak annyit tehetünk , hogy úszunk az árral majd lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!