Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket nem idegesít, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít, ha egy nő nem jelöl vissza és nem válaszol? Miért csinálják ezt? 5-6 éve még ez nem volt szokás.

Figyelt kérdés
Élőben teljesen jól elbeszélgettünk. Szimpatikusak is voltunk egymásnak.
2017. jún. 5. 15:52
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
87%

Na ezert nem jelolok vissza senkit es a facebookot is kib*sszottul utalom!

Sok a nem normalis idiota, kene a fenenek, hogy egy-egy ilyen ram akaszkodjon.

Veletek van a problema es sajnos a tobbi nyomorek igazat ad nektek itt(lasd utolso valaszolo...milyen a lelki vilaga az ilyennek?!)

2017. jún. 5. 17:15
 22/42 anonim ***** válasza:
88%
#19 Ettől már én is kaptam hasonló privát üzenetet :D Nekem valami olyasmit írt, hogy folytam volna le apám lábán stb. :D És az ilyenek sírnak, hogy nem kellenek senkinek... :D
2017. jún. 5. 17:16
 23/42 anonim ***** válasza:
26%
Kikérem magamnak nem vagyok nyomorék.
2017. jún. 5. 17:17
 24/42 anonim ***** válasza:
83%
Nem fogom elolvasni amit kuldtel, te sz*r. Egybol tiltalak is ...:D
2017. jún. 5. 17:18
 25/42 anonim ***** válasza:
50%
Remélem nem hozzám beszélsz mert én semmit nem küldtem.
2017. jún. 5. 17:19
 26/42 anonim ***** válasza:
84%
"dnbowdháowqahdjopwaj" nevű felhasználó küldözgeti a trágár üzeneteit. Szerintem másra nem is terjed ki a szókincse. :D
2017. jún. 5. 17:24
 27/42 anonim ***** válasza:
77%
Birom ezeket a vitákat csak ezért járok fel k urva jó.
2017. jún. 5. 17:25
 28/42 anonim ***** válasza:
20%

hát de nem normálisak

annyira irreális válaszokat írnak, közbe meg van vagy 2500 ismerősük de őőőők neeeeeeeeeeeemmm jelölnek csakúgy visszzzaaaaaa

2017. jún. 5. 17:26
 29/42 anonim ***** válasza:
80%
....nem erdekel ki kuldte, de tuti olvasta amit irtam, mert egybol irt. Akar te kuldted, akar mas. Az ilyeneket szanalmasnak tartom es az osszes itt levo kis b*zi hozzaszolot, aki naponta kiirja, hogy "nincseeeeen normalis lany, nincs a baratnom bruhuhu" kozben meg leri roluk, hogy akkora lelkiserultek, hogy csak pislog az ember. Meg lehet nezni mennyi normalis, atalagos ferfi jar sikerrel a noknel, szinte mindegyik parkapcsolatban van. Aki meg olyan az ne csodalkozzon... ,hogy a kutyanak se kell.
2017. jún. 5. 17:27
 30/42 anonim ***** válasza:
8%
A nőknèl az igen nemet a nem igent jelent persze van néha átfedés de soha nem fogjuk megérteni a női lélek rejtelmeit csak annyit tehetünk , hogy úszunk az árral majd lesz valami.
2017. jún. 5. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!