Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket nem idegesít, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít, ha egy nő nem jelöl vissza és nem válaszol? Miért csinálják ezt? 5-6 éve még ez nem volt szokás.

Figyelt kérdés
Élőben teljesen jól elbeszélgettünk. Szimpatikusak is voltunk egymásnak.
2017. jún. 5. 15:52
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
61%
#8 ennyire fáj, hogy nem neked adnak igazat?
2017. jún. 5. 16:25
 12/42 anonim válasza:
9%

én inkább megfordítom: ennyire a jó a birkáknak a többséghez tartozni

holott a többség véleménye nem feltétlenül a jó és igazságos

2017. jún. 5. 16:37
 13/42 anonim válasza:
5%

az is bizonyítja, hogy ti vagytok idegesek és fáj az igazság, hogy mérgetekben lepontoztok 0-ra, de én meg kiröhöglek benneteket,

mert xarok vagytok a többi neveletlen, vissza nem jelölő, nem válaszolgató, senkiházi riherongyokkal egyetemben

2017. jún. 5. 16:46
 14/42 anonim ***** válasza:
91%

Na pont az ilyen tahók miatt nem jelöltünk vissza idegeneket.

Egy beszélgetésről idegen marad.

Majd korbejelolok mindenkit, akivel 1x beszéltem valahol. Vicces lenne.

2017. jún. 5. 16:51
 15/42 A legrosszabb ***** válasza:
81%
Én eleve nem jelölök olyat és el se fogadok jelölést olyanoktól, akikkel életemben néhányszor beszéltem. Régi kollégák a mai napig jelölgetni szoktak (ilyen 600-800 ismerőssel rendelkező egyének), akikkel talán fél napot, ha együttdolgoztam, de egyiket se igazolom vissza. Van egy szűk réteg, akik közelebb állnak hozzám, ők az ismerőseim FB-on. Pont a napokban néztem körbe a listán, és bizony törölni kéne onnan több tagot is, mert sokallom az ismerőseim számát.
2017. jún. 5. 16:59
 16/42 anonim ***** válasza:
84%

Ezek szerint pedig nem voltál szimpi... Ne legyél már ennyire hülye! Szerinted ha bejönnél neki(k),ezt csinálná(k)?

Mellesleg..megemlítetted nekik, hogy be fogod jelölni őket? Ember, telszám cserére miért nem gondolsz ilyen esetekben? Töketlen pancser vagy! Azt várod, hogy mert béna vagy, majd itt fognak sajnálgatni. Felnőtt férfinek nem létezik,hogy ennyi esze legyen.!

Én sem jelölök vissza csak azért valakit,mert egyszer jót beszélgettünk. Mi van, ha csak normálisnak mutatta magát? Ki sem ismertem. Ugyan miért szolgáltatnák ki magam egy "jó dumáltunk csávónak"?

Áh, ha ezt magyarázni kell, mindegy is. :D

Egyébként! Az ilyen hozzád hasonlóaknak max 1-2 képe van fent, az is rejtve, de simán lesné a másét...

2017. jún. 5. 17:00
 17/42 anonim ***** válasza:
17%
Kár vitatkozni mint itt is és mindenüt az életben kettős mérce van ha valakinek nem tetszel a sivatagból tengert is varázsolhatsz akkor se fogsz tetszeni, ha meg tetszel elég ha csak nézel és böfögsz valamit és el lesz ájulva micsoda intellektuel az illető.
2017. jún. 5. 17:08
 18/42 anonim ***** válasza:
92%

8 igen kulturált privit kaptam egy igazi úriembertől, csak míg le nem túlzottan.

A feladó; dnbowdháowqahdjopwaj

A JÓ BÜDÖS KIB**ASZOTT KÚRVAANYÁDAT

Az üzenet: UNDORÍTÓ, RETKES BÜDÖS, TETVES KIB**ASZOTT KÚR**VA VAGY A KIBA**SZOTT KÚRVAAN"*YÁDDAL EGYÜTT

Vannak elmrbetegek az oldalon 😁😂

2017. jún. 5. 17:09
 19/42 anonim ***** válasza:
22%
Ha meg tetszene a srác azt mondanád milyen kedves hogy megszólított és pirulnál mint a tinik.
2017. jún. 5. 17:11
 20/42 anonim ***** válasza:
10%

persze a 20-as válaszoló látja eddig a legjobban

ez így van, adják itt a szentéletű szűzlányt

közbe meg a pnájukból folyna a patak, ha egy jó pasi bejelölné őket

szerencsétlen rbancok vagytok ennyi

2017. jún. 5. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!