Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért csinálják a lányok azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csinálják a lányok azt, hogy ha ráírok inkább nem ír vissza? Mért jó ez nekik?

Figyelt kérdés
lánytól várom a választ értelem szerűen, én alapvető intelligenciának tartom azt, ha kérdeznek válaszolok... az is sokkal intelligensebb szerintem ha azt mondja hogy nem, de látta és nem válaszol... nem értem a dolgot..
2019. jún. 20. 13:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen helyesírásra én se válaszolnék.
2019. jún. 20. 13:08
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Miért válaszoljon egy vadidegennek, aki megpróbál ráakaszkodni?

Te pl. miért nem állsz meg az összes koldusnak/tarhálónak? Pedig ők is kérdeznek téged, illene válaszolnod...

2019. jún. 20. 13:30
 3/18 anonim ***** válasza:
8%
Ha arra gondolsz, hogy tinder.... Akkor azért mert elkényeztetett, túl sok a választéka,s az alapvető intelligáncia hiányzik belőle. Egyre több ilyen lesz, ne csodálkozz rajta, inkább töröld azonnal, úgy mint mikor büdösödik a szemét a mosogató alatt, ki kell vágni a szemétgyüjtőbe, mert csak büdösebb lesz.
2019. jún. 20. 13:47
 4/18 A kérdező kommentje:
Az 1. kommentelőt nem értem, vissza is olvastam a nagy betűtől eltekintve mi volt a helyesírási hiba te nagyon okos? Tudod... csendben bölcsebb.....
2019. jún. 20. 13:49
 5/18 A kérdező kommentje:
és vadidegen hát nem tudom, én sosem ettem meg senkit aki közeledett még ha nem volt az esetem akkor sem, válaszoltam, közöltem szépen, hogy más beállítottságú lányt keresek és ennyi elköszöntünk.... engem így neveltek de lehet, hogy túl közvetlen vagyok....
2019. jún. 20. 13:52
 6/18 anonim ***** válasza:
82%

Ismeretlennek nem fogok visszaírni.

Meg úgy őszintén, arra, hogy "szia. mizu?" mégis mi a francnak válaszoljak? Úgy is tudom, hogy csak fel akar szedni arra meg nem vagyok vevő, főleg nem neten. Nem kell ismeretlen lányokra ráírkálni és kész. Senkinek nem vonzó.

2019. jún. 20. 14:21
 7/18 anonim ***** válasza:
86%

"- Szia, mizu?

- Semmi különös.

- Micsi?

- Facebookozok.

- Az jó. Tali?"

Hát nem csodálom, hogy a nőknek ennyitől nem csúszik le a bugyija :D

2019. jún. 20. 14:23
 8/18 anonim ***** válasza:
8%

Sajnos tele van a világ kőbunkóval. Egyébként annyit hibáztál a kérdésben, hogy nem írtad bele az i betűt a miért szóba, de a többi az stimmel.

A koldushasonlat az rossz, gondoljunk bele, hogy micsoda önteltségről tanúskodik az, hogy normális stílusban facebookon vagy társkeresőkön írt üzenetek küldőit hozzájuk hasonlítja valaki!

Egyébként ha már szóba került, én nekik is válaszolok, ha kérnek pénzt, hogy sajnos nem tudok adni.

2019. jún. 20. 14:31
 9/18 anonim ***** válasza:
60%
Nyilván nem a hetesben leírt stílusra gondoltam. De még őket is el lehet utasítani annyival, hogy "nem akarok ismerkedni meg találkozni".
2019. jún. 20. 14:34
 10/18 anonim ***** válasza:
Én azt értem hogy akik kapcsolatban vannak, azok hogyan találtak maguknak párt,
2019. jún. 20. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!