Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 24 (Augustusban leszek 25) évesen ismerkednék egy 16 éves lánnyal? (Decemberben lesz 17).
Figyelt kérdés
Munkahelyen ismertem meg és tudtam, hogy diák de én abban a hittben voltam eddig, hogy egyetemi diák vagy technikumos esetleg most érettségizik szakma után mert a facebookján az áll, hogy 94-es mint én. Eddig még randin se voltunk amúgy csak szemezgettünk és fontolgattam, hogy ráhajtok mert elég nyilvánvaló, hogy közös a vonzalom. Viszont most nézegettem a facebook képeit meg bejegyzéseit és most láttam, hogy tavaly decemberben lett 16... ez 8 vagy már majdnem 9 év korkülönbség... Ez azért már kicsit furcsa lenne szerintem... Szerintetek is?2019. jún. 19. 08:45
41/42 anonim válasza:
# 40 Összejöttél egy 12 évessel?
42/42 anonim válasza:
Kérdésedre válaszolva,nem. Nem jönnék össze 12 évessel. De szerintem nagyon más a két dolog. Sok olyan ismerősöm van aki évek óta együtt van a párjával 7-8 év korkülönbség ellenére. Egyrészt Egyikünk sem ismeri ezt a lányt. Így azt sem tudatjuk mennyire érett a korosztályához képest. És ha van egy kis magához való esze el tudja dönteni hogy mit szeretne. Én legalábbis 15 évesen el tudtam dönteni és nem bántam meg. Másrészt(és itt lehet kritizálni a naívságomért) nem tűnik úgy hogy a kérdező kihasználni akarja a lányt. Meg ugyan már. Olyan világban élünk ahol a tini lányok úgy mennek középsuliba hogy már jóval idősebb vkivel elvesztették a szüzességüket, nehogy már az legyen a legnagyobb probléma hogy egy srác fiatalabb lánnyal akar randizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!