Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha 24 (Augustusban leszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 24 (Augustusban leszek 25) évesen ismerkednék egy 16 éves lánnyal? (Decemberben lesz 17).

Figyelt kérdés
Munkahelyen ismertem meg és tudtam, hogy diák de én abban a hittben voltam eddig, hogy egyetemi diák vagy technikumos esetleg most érettségizik szakma után mert a facebookján az áll, hogy 94-es mint én. Eddig még randin se voltunk amúgy csak szemezgettünk és fontolgattam, hogy ráhajtok mert elég nyilvánvaló, hogy közös a vonzalom. Viszont most nézegettem a facebook képeit meg bejegyzéseit és most láttam, hogy tavaly decemberben lett 16... ez 8 vagy már majdnem 9 év korkülönbség... Ez azért már kicsit furcsa lenne szerintem... Szerintetek is?

2019. jún. 19. 08:45
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
56%
A helyesírásod gáz inkább.
2019. jún. 19. 10:27
 32/42 anonim ***** válasza:
66%
Túl sok a korkülönbség, ez még egy gyerek.
2019. jún. 19. 10:28
 33/42 anonim ***** válasza:
81%
Kérdezővel az a baj hogy 25 éves és még nem volt senkije! Ezért vonza a 17 éves lány mert azt hiszi tapasztalatlan ő is! Azaz nem fogja körberöhögni hogy kicsi a farka vagy nem ért a női testhez ennyi idősen!
2019. jún. 19. 10:33
 34/42 A kérdező kommentje:
Erősen kétlem, hogy kicsi lenne a farkam de kösz, hogy aggódsz. HÁNYSZOR KELL MÉG LEÍRNI, HOGY A FACEN 24 VAGY NEKI KIIRVA? Jézus ez a sok begyöpösödött faszt...
2019. jún. 19. 10:37
 35/42 anonim ***** válasza:
69%

Kit érdekel a Facebook? Én regisztrálásnál beállítottam, hogy 1930-ban születtem, amikor a dédnagymamám volt három éves...

20/L

2019. jún. 19. 10:39
 36/42 anonim ***** válasza:
81%
Megsúgom, valószínűleg azért van beállítva hogy 24, mert amikor regisztrált, akkor nem fogadta volna el a rendszer a valós korát...
2019. jún. 19. 10:43
 37/42 anonim ***** válasza:
59%

2 eve meg lehet, hogy neha a regi Barbie babait is elovette jatszani es Violettara playbackelt.

16 eves, nulla elettapasztalattal rendelkezo, eppcsak nem gyerek tinilany.

Te pedig egy dolgozo, felnott ember vagy.

Halal mindegy, hany evesnek nez ki, otthon mèg ô gyerek....

Ezek utan lepontozhatsz a pokolba is, hogy megnyugodj, de NEM, ez nem normalis dolog.

Sot, a kiegyensulyozatlansag miatt a lany egeszseges szellemi es lelki fejlodesere valoszinuleg meg karos is.

A vilag jobb felen ezt buntetnek amugy.

( mielott valaki belem allna, tobb usa allamban 18+os emberke 18 alattival valo kapcsolatat buntetik, valahol a max. +5 ev hatar van ervenyben fiatalkoru eseten.)

2019. jún. 19. 15:40
 38/42 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem próbáld ki és vágj bele, tegyél felé kezdeményezõ lépéseket, hogy tetszik neked vagy valami jó szöveget találj ki, aztán majd meglátod. A jövõt azt nem lehet tudni, és ilyen cukibébi lehet, hogy nem fog egyhamar adódni az életedben! Nagy a kísértés a férfiembernek, lõdd be ezt a hatalmas ziccert mint állat, hogy késõbb esetleg meg ne bánd. Kellenek az élmények, tapasztalatok az embernek, egyszer élünk.
2019. jún. 19. 16:12
 39/42 anonim ***** válasza:
37%
Hallgass a szívedre.
2019. jún. 19. 18:37
 40/42 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem ne vegye el a kedved mások viselkedése. Tetszik neked a lány? Beszélj vele. Végülis az a legfontosabb tényező hogy te meg ő mit érez. Én is kaptam fura nézéseket amikor kiderült hogy a párom meg köztem majdnem 8 év a korkülönbség. Mégis a kapcsolatunk harmónikus, szeretjük egymást a körülmények illetve a különböző életszakaszok ellenére.

Úgyhogy hajrá!

20/L

2019. jún. 20. 06:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!