Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 24 (Augustusban leszek 25) évesen ismerkednék egy 16 éves lánnyal? (Decemberben lesz 17).
Először is, egyáltalán nem néz ki 16-nak és a facebookján is az állt, hogy 94-es. Viszont csak most kezdtem el nézegetni a régebbi bejegyzéseit és derült ki, hogy 16.
Másodszor. Imádom, hogy látatlanban így eltudnak néhányan könyvelni másokat akik ide járnak...
Tök mindegy te hány évesnek nézted, attól még bizony 16 éves marad, akkor is ha 25-nek nézted.
Nem véletlen gondolom, hogy nem volt még kapcsolatod, most meg egy kislánnyal kezdesz. De miért? Ja, mert egy korodbelinél labdába se rúgsz.
Az apja helyett szitává lőnélek ;)
Az isten szerelmére még ki se kezdtem a csajjal. Randin se voltunk. Mellesleg nem egy nőnek bejöttem már eddig de nekem nem voltak szimpatikusak.
Igen! Vonzó a lány, igen ha korombeli lenne vagy csak 2-3 évvel fiatalabb akkor kikezdenék vele minden teketória nélkül de mivel ekkora a kor különbség gondoltam megkérdezek pár embert itt de látom ide is csak kretének járkálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!