Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 24 (Augustusban leszek 25) évesen ismerkednék egy
16 éves lánnyal? (Decemberben lesz 17).
Nemcsak kretének, már én is leírtam, hogy próbáld meg, ne rájuk hallgass.
2019. jún. 19. 09:31
Miért vagyunk kretének? Mert ellenkezik a véleményünk a tiéddel, és nem arra biztatunk, amit te is vársz, hogy kikormolj egy 16 (!) éves tinilányt? Vicces vagy.
2019. jún. 19. 09:32
Szerintem nem kéne erőltetni. Ideig-óráig működhet a l'amour, aztán hamar kijön a korkülönbség. Nem a különbség mértéke a gond ez esetben, hanem az, hogy Ő csak 16 éves. Egy gyerek. Te meg elvileg egy felnőtt férfi vagy. Ha tényleg nem egy éjszakás a célod, akkor felejtsd el a lányt. Egy ennyi idős lányt persze, hogy könnyű levenni a lábáról, de ez ne tévesszen meg. Sok fejfájástól kíméled meg magad, ha inkább hagyod. Természetesen azt csinálsz, amit akarsz. Én próbáltam a többiekkel ellentétben egy konstruktív hozzászólást bedobni.
2019. jún. 19. 09:38
Ferfitársaink nevében, ha ilyen lehetőség akad, kutya kötelességed, hogy megtedd, amit megövetel a haza! Mondom, ne hallgass senkire, cselekedj! Ilyen lehetőség lehet, hogy csak egyszer adódik egy életben! Sokunknak egyszer se. Ne habozz! Rajtad a világ szeme! Ezekre a reakciós, némberekre, áruló ferfitarsainkra ne hallgass! Csak a te boldogságod ellen vannak.
2019. jún. 19. 09:42
ahogy már mondtam ha téged 24 évesen 18 nak néznek nem azért van mert annyinak nézel ki hanem azért mert egy 17 18 éves szellemi színvonalát közvetíted. tehát benned nem a korodnál fiatalabbat látják hanem egy szellemileg elmaradott embert, vagyis gyakorlatilag szellemi fogyatékosnak minősítenek ha 17 nek néznek 24 évesen. és az is vagy az egészen biztos
2019. jún. 19. 09:43
26/42 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a 23. válaszoló hozászolását eddig ez volt a legértelmesebb és értékelem az őszinteségedet. Én is kicsit erre hajlok inkább. A Bátyám egyszer kikezdett egy 16-17 éves lánnyal anno és ő pl 26 volt. Mindenki ferde szemmel nézett rá. Csak azért kíváncsi voltam mások, hogyan állnak hozzá mert hát így külsőre tényleg vonzó meg minden szóval nehéz volt csak úgy elhessegetni a gondolatot, hogy mi lett volna ha!
27/42 A kérdező kommentje:
érdeklődő63: Imádom, hogy te milyen okfejtéseket tudsz ide írni.
Nagyon fiatalosan nézek ki. Ennyi. Ebbe el se hiszem, hogy tudsz ilyen idióta dolgokat beleképzelni.
Azért írtam ide amúgy, mert már többen is megemlítették, hogy fiatalabbnak néztek az elején (ők mind csak látásból ismernek...) és tökre meglepődtek, hogy 24 évesen ilyen fiatal az arcom. Van aki ilyen arccal születik. Nem hiszem, hogy valakinek az arca az ami befolyásolja az értelmi szintjét.
Most félretéve a külsőségeket, hogy ki milyen fiatalnak néz ki... Őszintén, mit tudnál vele kezdeni (a szexen kívül nyilván)? Ilyen korban ekkora korkülönbség még hatalmas, teljesen más életszakaszban vagytok. Neked már ott a munka, meg a kialakult életed, neki meg az a legnagyobb baja, ha köcsög a tanár és órai munka egyest ír be neki. Ha meg csak megkettyinteni akarod, akkor főleg hagyd, ne okozz neki fájdalmat.
2019. jún. 19. 09:53
Ilyen korban ez a korkülönbség nagy. Teljesen máshol tartotok az életben.
2019. jún. 19. 10:02
Volt a Handmaid's Tale-ben, hogy felnőtt férfiakhoz 15 éves lányokat adtak, és tök kiakasztó volt, de belegondoltam, hogy a legtöbb faszi nem undorodna, hanem felcsillanna a szeme. Mind állatok, csak a törvényektől való félelem miatt nem járnak 10 évesekkel meg nem erőszakolják a nőrokonaikat. Már aki.
Úgyhogy csináld, legyél menő férfi. Senki nem várja, hogy férfi legyél. Azok nem léteznek.
2019. jún. 19. 10:14
Kapcsolódó kérdések: