Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Decemberben leszek 22 éves és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Decemberben leszek 22 éves és még csak egy stimola randira sem engednek el, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mert amíg itthon laksz, amíg tanulsz, megint emiatt nem lesz meg a vizsga...

De hát ez egy vicc... Felnőtt nő vagyok, ha tetszik, ha nem, semmi rossz nincs ebben.

2018. nov. 22. 04:31
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*szimpla
2018. nov. 22. 04:42
 2/16 anonim ***** válasza:
16%
Csak nem akarják hogy jöttmentek kurogassanak.
2018. nov. 22. 04:48
 3/16 anonim ***** válasza:
63%

Volt már, hogy emiatt nem lett meg a vizsga?

32/f

2018. nov. 22. 04:59
 4/16 anonim ***** válasza:
34%
Lehet, hogy 22 eves vagy, de a felnott gondolkozastol marha messze vagy. Ha felnott lennel, nem a szuleidnek kene korlatozniuk teged, hanem te magad elnel ugy, hogy az iskolai eredmenyeid rovasara ne menjen semmi. De ahogy irtad, mar volt, hogy nem ment egy vizsga, es te ahelyett, hogy odatenned magad a tanulasban, csak a pasikon vergodsz. Nem a szextol lesz valaki felnott, hanem a felelossegtudattol, es celtudatos viselkedestol, ami benned nincs. Legy halas a szuleidnek, hogy meg mindig ugyesen figyelnek rad, es gondolkoznak helyetted.
2018. nov. 22. 05:24
 5/16 anonim ***** válasza:
38%
# 4 Gratulálok megmondó kapitány! Nem a szüleinek kéne már elengedni a kezét, hogy meg tudja tanulni/tapasztalni a saját döntéseinek súlyát? Majd ha elvégzi az iskolát, akkor is a szülei mondják meg mit hogyan tegyen? Nem azt mondom, hogy ne segítsék, meg hogy ne adjanak neki tanácsot, de ne rángassák pórázon életük végéig, mert rosszul fog elsülni a dolog...
2018. nov. 22. 05:40
 6/16 anonim ***** válasza:
43%

Ez fura. Nekem a szüleim mindíg engedték hogy magam döntsek. Általános iskolába is oda mentem ahova én akartam. Most is így van. Ők csak annyit tettek hogy rámszóltak ha valami nagyon nem jóra készülődtem. De ez 14 év alatt 2x-3x volt. Szakadj le a szüleidről. Amúgy ők megmondták. "Mert amíg itthol laksz..." Szóval ideje költözni.

F/19

Jaj. Amúgy Debrecenbe vogok belátható időn belül költözni. Szóval... És nem a szüleim fogják nekem megvenni. Hanem én magamnak.

De nem hiszem hogy emiatt nem lett meg a vizsga. Nekem legalábbis semmi jele annak hogy ha barátnőzök, nem tanulnék.

2018. nov. 22. 06:24
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem vagy felnőtt nő! Tini vagy, ahogy a problémaid is!

A felnőttség nem ott kezdődik, hogy elmúlsz 18 éves, vehetsz piát, meg szavazhatsz.

A felnőttség ott kezdődik, hogy felelősséget vallalsz, hogy már nem anyu és apu tart el az utolsó fillérig, és közben megmondják, hogy mit tehetsz, és mit nem.

Most is mit csinálsz? A GYKn toporzékolsz mint egy 4 éves, hogy felnőtt vagy, felnőtt vagy (az unokaöcsém szokta ezt obégatni, hogy őt szólítsák Batmannek).

Ahelyett, hogy a szüleid elé állnál elmondanád a véleményed, legközelebb meg ha randira akarsz menni, akkor fogod a taskad, szólsz, hogy elmentél, majd jössz.

2018. nov. 22. 07:32
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
vótmá'.
2018. nov. 22. 07:51
 9/16 anonim ***** válasza:

A felnőttség nem ott kezdődik, hogy elmúltàl 18, hanem ott, hogy képes vagy a sajàt làbadra àllni.

Az én korosztàlyom legalàbbis képes volt erre, és bizony volt, aki 18 éves koràban, (köztük én is) mert ezt dobta a gép.

Ne hisztizz, hanem kezdj önàlló életet, 22 évesen ez màr nem ördögtől való dolog.

De ha neked mégis az, akkor maradj otthon még vagy 10 évet.

2018. nov. 22. 08:22
 10/16 anonim ***** válasza:

Szép napot, Hugica. 🙂😁

30F

2018. nov. 22. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!