Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Decemberben leszek 22 éves és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Decemberben leszek 22 éves és még csak egy stimola randira sem engednek el, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mert amíg itthon laksz, amíg tanulsz, megint emiatt nem lesz meg a vizsga...

De hát ez egy vicc... Felnőtt nő vagyok, ha tetszik, ha nem, semmi rossz nincs ebben.

2018. nov. 22. 04:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bár nem 22 voltam hanem 18 de bárcsak akkor a szüleimre hallgattam volna. Persze akkor a pasim volt a minden amit a szüleim elleneztek. Nem mentem vissza a gyakorlati munkahelyemre dolgozni pedig vissza vettek volna csak mert bolond voltam és szerelmes. Elköltöztem a pasimhoz ott 4 évig tengődtem munka nélkül mert nem ott volt a lakcímem fiatal voltam senki nem akart alkalmazni. Aztán haza költöztem 22 évesen és gondolkoztam hogy a fenébe lehet az ember olyan hülye ha szerelmes. Most lenne egy jól fizető állásom és tapasztalatom a szakmámban. De nem nekem el kellett menni. És itt látszik az is hogy a szakmámban ami cukrász sem vesznek fel sehova mert hogy nincs benne tapasztalatom. Felnőtt képzésen tanulnom kellett mást is hogy több lehetőségem legyen. Szóval én azt mondom fejezd be a sulidat keress egy jó munkahelyet aztán pasizzál.
2018. nov. 22. 09:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Egy felnőtt nő nem kér engedélyt
2018. nov. 22. 16:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem attól felnőtt valaki, ha elköltözik és nem is attól, hogy eltartja magát, még csak nem is attól, hogy elmúlt 18 éves, hanem attól, hogy érzelmileg független (persze idővel anyagilag is, de szerintem nem feltétlenül egy idióta tini az, aki mondjuk egyetemista és ezért 20-25 évesen is a szüleivel él/ők tartják el). Úgy értem, hogy érzelmileg független, hogy képes döntéseket hozni úgy, hogy nem az az első gondolata, hogy "mit fog szólni anyu?" vagy hogy "jajj, apu nem fog elengedni otthonról". Egy felnőtt nem kér engedélyt a szüleitől ahhoz, hogy elmenjen valahova, hogy találkozzon valakivel vagy hogy párkapcsolata legyen, egy felnőttnek nem szólnak bele a szülei abba, hogy mikor és mennyit tanuljon, hogyan intézze az életét, mert ő maga is tudja, hogy mit hogy csináljon, már nem kell fogni a kezét. Nem lehet erőltetni azt, hogy felnőttként tekintsenek rád a szüleid, ez csak akkor fog megtörténni, ha a viselkedéseddel ezt a reakciót váltod ki belőlük, ami nyilvánvalóan még nem történt meg.
2018. nov. 22. 17:10
 14/16 anonim ***** válasza:
En is 22 vagyok es nagyon sokaig probaltak korlatozni. Akkoriban utaltam rengeteget veszekedtunk emiatt mert mindig mindenbe beleszoltak.. de hidd el utolag mindig rajottem hogy igazuk van es most mar halas vagyok erte. Akkor szunt meg egyebkent mikor egyetemista lettem es elkoltoztem. A legjobb amit tehetsz hogy leulteted a szuleidet elmondod nekik hogy eleg nagy lany vagy koszonod hogy aggodnak, de meg akarsz hozni onalloan donteseket. Ezek utan mindenkepp avasd be oket kicsit hogy lassak bizhatnak benned.
2018. nov. 22. 19:28
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát én egyetemista vagyok már 4 éve, nemsokára diplomázom...
2018. nov. 22. 19:52
 16/16 anonim ***** válasza:
zárda..
2018. nov. 24. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!