Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van a legtöbb lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a legtöbb lánnyal, hogy adják a szépet és a jót, de nem engednek a legtöbb pasinak, hogy csak egy nőnek nézze őket a sok közül és azt akarják, hogy csak őket halmozzák el?

Figyelt kérdés
Aztán ezekből nem is nagyon van semmi. Aztán jön a díszcsődör és bezzeg ott már nem teszik az elérhetetlent, hanem rögtön bújnának velük ágyba. Ejj, mi van velük?
2014. márc. 19. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
A kérdésedet hivatalosan is értelmetlennek minősítem
2014. márc. 19. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Te is az ilyen csendes visszahúzódó puncit szemelted ki? Azok mind sunyi dögök. Elnézést!
2014. márc. 19. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, szerintem az ilyesmi elég éretlen dolog, de szerencsére hamar kiderül. 18 felett szerintem már a lány is el tudja dönteni, hogy ismerkedni akar vagy nem, elhívom randira, és eldönti, hogy meg akar-e ismerni, vagy alapból nem vagyunk szerinte összeillők, inkább nem. Aki húzza-halassza a dolgot amikor egyértelművé tetted, hogy az ismerkedés célja az, hogy kapcsolatot keresel, az nemmel válaszolt.
2014. márc. 19. 18:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Talán az van, hogy én sem egynek nézem az adott fiút a sok közül, hanem egyedül őt szeretném elhalmozni szeretettel és törődéssel, és egyedül neki kötelezem el magam?! Nyilván én is az egyetlen nő akarok lenni számára, nem vagyok az a fajta, aki elviseli, hogy egy a sok közül. Aki számára meg elérhetetlen vagyok, attól meg nem várom el, hogy bármivel is elhalmozzon...

És igenis lehet ebből is valami, sőt, nálam csak így esélyes kapcsolat!

Mi olyan érthetetlen? Vagy én értettem félre a kérdést?

2014. márc. 19. 18:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Elég sunyik a csendes lányok, én is tapasztalom. Ha van móduk, félredugnak a jó pasikkal ők is, csak ők nagyon csendben teszik ezt is, és babaszemeket meresztenek, miközben hátbadöfnek.
2014. márc. 19. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Sweet Insanity

Ezt a kérdést nem lehet nem félre érteni...

2014. márc. 19. 18:41
 7/9 A kérdező kommentje:

Urahaka!

Aki japán, az nem is értheti igazán.

2014. márc. 19. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Én egy Halálisten vagyok mindent értek elsőre, aminek van értelme
2014. márc. 19. 18:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezt úgy kellene értened, mint a kisangyal.
2014. márc. 19. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!