Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem engednek randizni?
Figyelt kérdés
van egy srác aki nagyon bejön,de ő még nem figyelt fel rám.de ezt majd megoldom.a problémám az,hogy a szüleim nem engednek randizni (nem csókolózni,vagy ...-elni,csak szimplán járni)amikor szóba hozom anyukám azt mondja hogy én még túl fiatal vagyok ahhoz hogy fiúm legyen (13 éves vok).apukám meg hallani sem akar róla.miccsináljak hogy megengedjék a randizást???2012. szept. 25. 20:54
2/13 anonim válasza:
Szerintem jól gondolják, halgass az idősebbre, főleg a szüleidre.
3/13 anonim válasza:
Azert semmit nem tudsz tenni. Inkabb koszond meg a szuleidnek, hogy vigyaznak rad.
4/13 anonim válasza:
Igazuk van, várj még pár pár évet.
5/13 anonim válasza:
igazat adok a szüleidnek. előtted az élet. annyit fogsz még pasizni, hogy el nem tudod képzelni. csak akkor már idősebb leszel és valamennyire ki is fogod már ismerni a fiúkat.
6/13 anonim válasza:
Én nem értek veletek egyet. Egy 13 éves lány az 7.-8. osztályos lehet és ebbe a korba igenis fontos a tapasztalat még ha semmi komoly nem lesz belőle akkor is hiszen a későbbiekbe majd ha tényleg olyan fiúval találkozik akkkor tudja hogy zajlik ez a dolog meg amugy is fiatal ha elzárják minden elől akkor majd eljön az az idő és elkezd lázadozni. A kérdezőnek mondanám ha egy suliba jártok akkor beszélj vele sokat ,tud meg mit szeret csinálni és ha észreveszed ,hogy érdeklődik akkor nyiss felé. Ha anyukádéknak szépen elmagyarázod hogy ez a te korodban normális hisz elkezdenek érdekelni a fiúk és te nagyon szeretnél találkozni ezzel a fiúval. Esetleg ha a fiú olyan aki tud komolyan kezelni helyzeteket mutasd be otthon hátha meggondolják magukat ha látják hogy rendes és semmi gond nincs vele. Ha viszont nemjön be a dolog akkor tényleg csak várni tudsz hisz azse megoldás ha anyudéknak hazudgáls erről a dologról.
7/13 anonim válasza:
13 évesen hova szerezzen tapasztalatot?? nekem 16-ba lett először fiúm és ugyan úgy megtapasztaltam mindent. sőt! vannak dolgok, amikre az ember később jön csak rá. nem haltam bele, hogy 13 évesen nem volt senkim.
8/13 anonim válasza:
húzd le magad a wcn, hova akarsz te 13 éves randizni, menjél játsszál a dominókkal te pitsa
9/13 A kérdező kommentje:
előző kommentelőnek: ÉN HÚZZAM LE MAGAMAT A WC-N??????
MEGBOCSÁSS,DE INKÁBB TE MENNÉL EL A JÓ BÜDÖS TUDODHOVÁ!!!
ÉN CSAK FELTETTEM EGY EGYSZERŰ KÉRDÉST (MIVEL GONDOLOM MÉG NEM JÖTTÉL RÁ,HOGY EZEN AZ OLDALON EZT KELL CSINÁLNI) TE MEG AZT HITTED HOGY K*RVA OKOS VAGY HOGY VISSZAÍRSZ EGY ILYET!!!!! SZÉGYELLD MAGAD! JA,ÉS MÉG ÉN VAGYOK A "P*CSA" -.-"
2012. szept. 26. 21:33
10/13 anonim válasza:
teljesen jól gondolják a szüleid. Egy 13 éves kislány ne pasizzon. Sőt, addig mindenképp hanyagold a témát, amíg a korod mögé nem tudod azt írni, hogy "vagyok"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!