Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha nem engednek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem engednek randizni?

Figyelt kérdés
van egy srác aki nagyon bejön,de ő még nem figyelt fel rám.de ezt majd megoldom.a problémám az,hogy a szüleim nem engednek randizni (nem csókolózni,vagy ...-elni,csak szimplán járni)amikor szóba hozom anyukám azt mondja hogy én még túl fiatal vagyok ahhoz hogy fiúm legyen (13 éves vok).apukám meg hallani sem akar róla.miccsináljak hogy megengedjék a randizást???
2012. szept. 25. 20:54
1 2
 1/13 TOMAtm ***** válasza:
100%
várj 2-3 évet.
2012. szept. 25. 20:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól gondolják, halgass az idősebbre, főleg a szüleidre.
2012. szept. 25. 20:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azert semmit nem tudsz tenni. Inkabb koszond meg a szuleidnek, hogy vigyaznak rad.
2012. szept. 25. 20:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Igazuk van, várj még pár pár évet.
2012. szept. 25. 20:58
 5/13 anonim ***** válasza:
igazat adok a szüleidnek. előtted az élet. annyit fogsz még pasizni, hogy el nem tudod képzelni. csak akkor már idősebb leszel és valamennyire ki is fogod már ismerni a fiúkat.
2012. szept. 25. 20:59
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
Én nem értek veletek egyet. Egy 13 éves lány az 7.-8. osztályos lehet és ebbe a korba igenis fontos a tapasztalat még ha semmi komoly nem lesz belőle akkor is hiszen a későbbiekbe majd ha tényleg olyan fiúval találkozik akkkor tudja hogy zajlik ez a dolog meg amugy is fiatal ha elzárják minden elől akkor majd eljön az az idő és elkezd lázadozni. A kérdezőnek mondanám ha egy suliba jártok akkor beszélj vele sokat ,tud meg mit szeret csinálni és ha észreveszed ,hogy érdeklődik akkor nyiss felé. Ha anyukádéknak szépen elmagyarázod hogy ez a te korodban normális hisz elkezdenek érdekelni a fiúk és te nagyon szeretnél találkozni ezzel a fiúval. Esetleg ha a fiú olyan aki tud komolyan kezelni helyzeteket mutasd be otthon hátha meggondolják magukat ha látják hogy rendes és semmi gond nincs vele. Ha viszont nemjön be a dolog akkor tényleg csak várni tudsz hisz azse megoldás ha anyudéknak hazudgáls erről a dologról.
2012. szept. 25. 21:10
 7/13 anonim ***** válasza:
13 évesen hova szerezzen tapasztalatot?? nekem 16-ba lett először fiúm és ugyan úgy megtapasztaltam mindent. sőt! vannak dolgok, amikre az ember később jön csak rá. nem haltam bele, hogy 13 évesen nem volt senkim.
2012. szept. 25. 21:53
 8/13 anonim ***** válasza:
27%
húzd le magad a wcn, hova akarsz te 13 éves randizni, menjél játsszál a dominókkal te pitsa
2012. szept. 25. 21:59
 9/13 A kérdező kommentje:

előző kommentelőnek: ÉN HÚZZAM LE MAGAMAT A WC-N??????

MEGBOCSÁSS,DE INKÁBB TE MENNÉL EL A JÓ BÜDÖS TUDODHOVÁ!!!

ÉN CSAK FELTETTEM EGY EGYSZERŰ KÉRDÉST (MIVEL GONDOLOM MÉG NEM JÖTTÉL RÁ,HOGY EZEN AZ OLDALON EZT KELL CSINÁLNI) TE MEG AZT HITTED HOGY K*RVA OKOS VAGY HOGY VISSZAÍRSZ EGY ILYET!!!!! SZÉGYELLD MAGAD! JA,ÉS MÉG ÉN VAGYOK A "P*CSA" -.-"

2012. szept. 26. 21:33
 10/13 anonim ***** válasza:
68%
teljesen jól gondolják a szüleid. Egy 13 éves kislány ne pasizzon. Sőt, addig mindenképp hanyagold a témát, amíg a korod mögé nem tudod azt írni, hogy "vagyok"...
2012. szept. 26. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!