Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el randizni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az egyik csoporttársam, de nem tudom, hogy hogyan kezdeményezzek. Mindig sok ember van körülötte én meg elég zárkózott és visszahúzódó vagyok. El szeretném hívni moziba, vagy vacsorázni, kávézni, de nem tudom megtenni az első lépést. Csak nézni szoktam.2012. szept. 25. 19:52
1/2 anonim válasza:
Irass fel xanaxot. Egyéb iránt meg tedd meg az első lépést.
2/2 robex92 válasza:
Ne fogalakoz a többiekkel körülötte neked ő kel ha még is zavarna! akkor suli után menny oda hozzá pl ha megy haza s látod hogy egyedül van lépj oda hozzá s kérdezd meg tőle hogy el kísérheted-e egy darabig ha igen menny vele, s közben beszélgessetek s mikor szét váltok akkor kérdezd meg tőle hogy lenne-e? kedve ezt a beszélgetést folytatni és ha azt mondja igen akkor hívd meg egy kávéra! a vacsora meg a mozi az nem valami jó kezdés mivel a moziban nem tudtok ismerkedni, a vacsora közben sem mivel akkor átlagban tele a szátok! a kávé az jó nyugisan le ültök ismerkedtek és lehet nyertél is! sok sikert! F/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!