Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem engednek randizni?
Figyelt kérdés
van egy srác aki nagyon bejön,de ő még nem figyelt fel rám.de ezt majd megoldom.a problémám az,hogy a szüleim nem engednek randizni (nem csókolózni,vagy ...-elni,csak szimplán járni)amikor szóba hozom anyukám azt mondja hogy én még túl fiatal vagyok ahhoz hogy fiúm legyen (13 éves vok).apukám meg hallani sem akar róla.miccsináljak hogy megengedjék a randizást???2012. szept. 25. 20:54
11/13 A kérdező kommentje:
előzőnek: Uram,segíts! Hülyékkel vagyok kürülvéve!!! -.-
most tényleg egy vok-on akadtál ki ennyire?????? komolyan,az ember rövidít,és már rögtön azt hiszik róla,hogy egy szőke p*csa! HOVÁ JUTOTT EZ A VILÁG?????????????? -.-"
2013. jan. 18. 13:07
12/13 anonim válasza:
Így van, amit leírsz, téged jellemez.
De ha már itt tartunk: nagybetű, szóköz? "miccsináljak"???
13/13 A kérdező kommentje:
-.-" Tudok normálisan írni,csak szeretek rövidíteni. Ez akkora probléma? -.-
2013. jún. 22. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!