Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap megyek randizni elösször. Sok kérdésem van amit
részletesen leírok lent. Szóval hogy viselkedjek,
micsináljak? Pls.
Figyelt kérdés
Na egy kis elözmény: Már vagy fél éve tetszik a srác,kiskoromba már egyszer jártem vele (4.o) de tudjátok az ilyen gyerek "szerelem " volt szóval nemvolt semmi még beszélgetni se beszélgettünk.Azóta eltelt 5 év és nemnagyon volt semmi komoly csak 1-2 múló szerelem :) Mivel a barátnőm testvéréről van szó ..ezért elkerülhetetlen volt h egy idő után ujra találkozzunk na ez kb fél éve volt. Ekkor éreztem magamba hogy tetszik és ez lassan átváltott szerelemmé. Gyakran voltam kinnt barátnőmnél amikor félreérthető jeleket adott folyamatosan egyszer ugy tünt van esélyem egyszer meg nem ( a fiú 1 évvel időseb nálam)most nyáron találkoztam vele akkor azt mondta hogy nem szerelmes belém csak tetszem neki . Akkor ugy voltam vele hogy oké akk már engem se érdekel de ekkor volt itt egy buli, kinnvoltam a barátnőimmel és beszélgettünk egy kicsit másnap rám írt h hiányzom neki és szeretné ha kimennék hozzá :) erre igent mondtam és ez a nap holnap lesz . Nagyon félek mert bár vészhelyzet esetén ottvan a barátnőm de amugy csak kettesbe leszünk.Nem tudom mit tervez de félek hogy nemlesz meg a közös téma beáll a kinos csend és esetleg beégek valamin...h lehet ez ellen tenni vlamit h biztos ne álljon be és végig beszéljünk 3-4 órát..mit hozzak fel témának ha az érdeklödését naggyából tudom? milyen programokat lehet kitalálni mikor hozzá megyek és nem egy városba vagyunk,mégcsak falunak se mondható...?! Elképzelhető az első randin a csók is ( én nem elenzem? vigyek neki valamit? köszönök mindent ..(olyan válaszoktól kiméljetek h megakar baszni...mert nemolyan és külnben ez még nem téma)
Ne görcsölj! 5 év alatt egy csomó minden történt mind a kettőtökkel. Lesz téma. De ha ráparázol a dolgokra és tervezetten irányítani akarod a társalgást, azzal pont az ellenkezőjét éred el a dolognak.
2012. szept. 20. 20:23
2/7 A kérdező kommentje:
ht igen csak azalatt a 4-5 év alatt nemnagyon beszéltünk..csak mostanába kezdünk.. el..de ez magától jönni fog? mert én már gondolkoztam mit kérdezzek de az olyan sablonosnak tünik...de még várom a válaszokat :)
2012. szept. 20. 20:26
3/7 anonim válasza:
Pont azt mondom, hogy ne gondolkozz. Ha megvan az összhang, akkor menni fog minden magától és ha rágörcsölsz, azzal csak rontasz a helyzeten. Ha meg nincs meg az összhang, akkor meg barátnőzöl egyet és nem keresitek egymást a fiúval ilyen tekintetben. Ez még csak nem is kínos, ha képesek vagytok elég éretten kezelni.
2012. szept. 20. 20:29
4/7 anonim válasza:
Én viszonylag gyorsan megtanultam, hogy egy helyzet csak akkor kínos ha annak kezeled... általános suliban 8 éven át célpontja voltam a hülye poénoknak.. és később hálás voltam érte kicsit, mert 8-dikra már teljes mértékben tudtam kezelni ha szopatni akarnak és rájöttem, hogy csak akkor kínos vagy ciki valami, ha szerintem is az, de ha büszkén felvállalod és félvállról veszed akkor természetesnek hat... Szóval ha beáll a kínos csend, akkor nyugodtan mond azt, hogy "hát igen... kicsit féltem, hogy beáll ez a kínos csönd és nem tudunk majd beszélgetni :(, de ne hagyjuk, hogy ez megtörténjen velünk! :D mi történt veled mostanában?? :) " és pörgesd tovább a beszélgetést.. mindent felvethetsz témának.. az égszínének megvitatásától a fekete lyukak kérdésén át, a macskák szőrének szagáig MINDENT...
ha szted nem kínos, akkor nem kínos és kész... teljes nyugalommal lehetsz a sráccal őszinte és akkor azt fogja érezni, hogy te egy más fajta lány vagy.. nem olyan mint a többi.. te különleges vagy :) az én barátnőm ezzel fogott meg, hogy soha nem hazudott nekem és ezért szerettem bele halálosan...
2012. szept. 20. 22:25
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm..:( de randi lefijva nemérrá..:///
2012. szept. 21. 07:13
6/7 anonim válasza:
magyarul: dobott
2012. szept. 21. 21:07
7/7 A kérdező kommentje:
ht azt azért nem így mondanám csak koleszes és nemtudjda mindig beosztani az idejét..;))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!