Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik barátnőm össze szeretne hozni egy fiúval, akinek korábban ő tetszett, és talán még mindig tetszik. Hogyan viselkedjek majd? Szerintetek?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy az egyik barátnőm szeretne összehozni az egyik fiú barátjával. Képeken láttam csak eddig, de külsőre bejön, elég helyes. Jövő héten suli után találkoznánk. A fiúnak viszont korábban tetszett a barátnőm, be is próbálkozott, de ő elutaította, és most már csak barátok. De elvileg egy csendes fiúról van szó, aki a barátnőmmel mégis teljesen máshogy viselkedik, jókat beszélget, nevet és bulizik vele. Ezért is olyan fura nekem ez az egész. Mint mondtam suli után találkozna a fiú a barátnőmmel, de mondta, hogy én is menjek majd velük, de ezt a srác nem tudja még. Ez szerintetek milyen? Lehet, hogy nem örülne nekem, ha én is mennék. És ha megyek, akkor hogy kellene viselkednem, miről beszéljek, hogy szimpatikusnak találjon? (Még soha nem volt barátom, ezért vagyok most ki ennyire.)
16/L
"De ez milyen már.. nem bunkóság?"
Hasonló! Én így látatlanban inkább sz@rkavarásnak mondanám! A srác talán azt hiszi, hogy a csaj akar tőle vmit, miközben az meg rád akarja passzolni... Ez lesz aztán a meglepi neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!