Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén tanítani fog az a srác, aki tetszik, hogyan viselkedjek?
Szüleivel egyszer már találkoztam , de csak futólag.. minden hasznos tippnek örülnék.. például az jó ötlet lenne , hogy a srác anyujának műtéte lesz és amikor én megyek már otthon lesz és veszek neki csokit? Pusztán kedvességből. Illetve hogyan köszönjek nekik - csókolom vagy jó napot kívánok? A sráccal hogyan viselkedjek? Én szeretném ha a tanuláson kívül más is történne , hogyan taktikázzak?
18/N
Üljetek minél közelebb egymáshoz, amíg magyaráz húzódj közelebb hozzá. Nézz mélyen a szemeibe. Próbálj "véletlenül" hozzáérni a kezéhez, karjához, vagy esetleg a válladdal a vállához simulni. Nem árt, ha nem végig fapofával ültök egymás mellett, hanem ha olyan adódik, tudjatok együtt nevetni, egymásra mosolyogni.
Ha ott helyben szexelni akarsz vele, akkor ezeket kiegészítheted azzal, hogy a testeddel feltűnőbben simulsz a testéhez, esetleg egyértelműbben érsz hozzá. Például simogathatod a combját is. Ha a helyzet úgy hozza, elereszthetsz egy-két pikáns megjegyzést. :) Ebben az esetben mindenképpen öltözz minél kihívóbban. Dekoltált blúz, testhez simuló ruha, vagy valami csini szoknya.
17/L
Nem, nem vagyok hivatásos! :D Ezt miből feltételezted?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!