Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira tetszik egy srác. Szerintetek én is neki?
Figyelt kérdés
Osztálytársam,és zavarban van,ha vele vagyok. Mostanában elkezdtünk beszélgetni,és nagyon aranyos. Persze interneten többet mond,mint élőben. Utalást tett rá,hogy szépnek tart. Rámírt múltkor,kicsit vörös az arca,ha vele beszélek. Néha elfordítja a fejét,zavarban van,máskor pont,hogy szépen a szemembe néz. :)2012. márc. 3. 18:14
1/10 anonim válasza:
tetszel neki. ez a leírtak alapján biztos :)
2/10 A kérdező kommentje:
:) kösz a választ (egyébként az a fura,hogy van egy másik lány,akivel sokat beszél,ráír chaten,érdeklődik iránta,tehát ezért nem értem a dolgot..bár mintha nálam jobban zavarban lenne:)
2012. márc. 3. 18:20
4/10 anonim válasza:
Minél jobban zavarban van, annál jobban tetszel neki.
Ergo ha a másik lánynál jobban zavarban van, akkor a másik lány tetszik neki jobban.
5/10 anonim válasza:
Ez kortól is függ... Hány éves vagy, és a másik 2 fél hany éves? Ha önmagad adod, téged fog válsztani. Egyébként meg biztos tetszel neki
6/10 A kérdező kommentje:
Mindketten 17 évesek vagyunk,és osztálytársak.
2012. márc. 4. 11:39
7/10 A kérdező kommentje:
És a másik lány is az osztálytársunk . :)
2012. márc. 4. 11:39
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)))
2012. márc. 9. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!