Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik nekem egy srác 15/F és az a baj, hogy én ismerem ot csak o nem ismer engem. Hogy tudnák vele megismerkedni? 14/L
#3, #6, gyökér vagy, és idegesítőek a hangulatjeleid.
amúgy nem értem, mért kell belekötni mindenhol a helyesírásba, ez egyáltalán nem volt durva hiba, gyk-mértékkel pedig kifejezetten jó mondat volt.
kedves kérdező, te valószínűleg rajongsz az illetőért és minden pici információmorzsát magadbaszívsz róla, a folyosón bámulod, az adatlapját naponta nézegeted, és irtó szerelmes vagy egy általad kreált hősbe, akit elhelyeztél egy szimpatikus "gazdatestben". szerintem ismerkedj meg egy létező személyiséggel, őt pedig hagyd.
Kedves utolsó:
De igen, érdemes kijavítani, mert ha már segítséget vár, tiszteljen meg egy normális helyesírással. Roppantmód idegesítő, hogy akinek segítenél, az nem tudj rendes kérdést fogalmazni esetekben.
Hogy ne offoljak, válasz:
Szerintem simán leszólíthatod, ha sulis, közös témával, pl. nem tudja-e hogy mikor lesz ez vagy az a suli-rendezvény. Egyébként ismerősön keresztül a legjobb.
Bocsi, hogy válasz helyett kérdést írok de..
Hogy van az, hogy te ismered őt ő viszont nem ismer téged? o.O
Titokban találkozgattok a sötétben úgy, hogy ő nem lát téged te viszont őt igen és csak ő mesél magáról te pedig néma csendben hallgatod amit mond magáról vagy mi a f@sz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!