Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan lehetne a facebook-on megismerkedni lányokkal, ha a lányokat nem ismerem személyesen, de a profilképük alapján mondjuk megtetszenek?
Minek örülnétek, hogyan kezdődjön a levél, amit nektek küld a fiú, mit vesztek tolakodásnak, mi az, ami még belefér?
Első élő talit mennyi idő után fogadnátok el leghamarabb?
Kérem a tanácsaitokat és köszönöm előre is! :)
Jó, de ha kiszemelt lányt csak ott találom meg? Nem járhatok mindennap bulizni, de persze megyek eljárok, amint időm, pénzem engedi.
Ráadásul face-en rengeteg lány van, sok egyedülálló fiatal lány van ám.
Nem szeretnétek ott ismerkedni vagy mi a probléma, amúgy én úgy szeretném, hogy minél előbb áttérni az élő talira, mert én az élő ismerkedés híve vagyok.
nem akarom lerombolni az álmaidat, de a környezetemben szinte minden csaj gáznak tartja azt, aki face-n ír rá (ált. a legtöbb olyan srác tényleg nyomi is).
volt pl. 1 tag, aki bejött, ott volta a szalagavatómon is, v.mi közös ismerős meghívta.
akk b.szott hozzám odajönni, de 1-2 hónap múlva írkált face-en.
hát azt mondtam, bocsi, így nem. aki élőben f.sik tőlem, az mit hisz, h majd imponálni fog, hogy írkál sunyiban?
ez olyan "sunnyogós" ismerkedés... ha látod őket, tuti van közös ismerősötök. rajta keresztül tudd meg, hol bulizik, azt go!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!