Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan lehetne a facebook-on megismerkedni lányokkal, ha a lányokat nem ismerem személyesen, de a profilképük alapján mondjuk megtetszenek?
Minek örülnétek, hogyan kezdődjön a levél, amit nektek küld a fiú, mit vesztek tolakodásnak, mi az, ami még belefér?
Első élő talit mennyi idő után fogadnátok el leghamarabb?
Kérem a tanácsaitokat és köszönöm előre is! :)
Szia!
Szerintem jelöld be az illető lányt/lányokat.
Írd meg, hogy...
" Szia! Ne haragudj, hogy bejelöltelek. Igaz nem ismerjük egymást személyesen, de a profilod, illetve a képeid alapján nagyon szimpatikusnak tűnsz. Ha nem veszed tolakodásnak szívesen megismernélek. Minden jót."
Szerintem ezzel kéne kezdened, ha ír vissza, hogy felőlem nyugodtan vagy bármi ilyesmit akkor már nyertél. Ha párkapcsolatot nem is, de egy havert, barátot mindenképp. Ha pedig nem ír vissza akkor hagyd a fenébe.
19L
ha látod az utcán akk véletlenül tegyél ugy mintha neked menne: jajj szia :D xD
am ez bejön ... :D
csaj északról te délről
nekimész
- jajj szija nem is láttalak jé énis erre megyek am peti vok
-de te délről jöttél akk hogy mehetsz arra amerre én?
-aha :D ja ..
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:16
Hát ehhez is jó külső kell mondjuk, meg mázli, mert ha olyan csaj fog ki az ember, akkor csak égés lesz az egész.
De kösz az ötletet, tetszik. :D Ja és a 19 éves lánynak is köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!