Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyal próbálok megismerkedni egy ismerős által de neki azt mondta h nem vagyok az esete de ad egy esélyt . Mikor beszélünk szinte csak én kérdezek ő semmit szinte . Mire belemennék a fontosabb témára akkor aztmondta mennie kell ezmit jelenthet?
Figyelt kérdés
Szerintetek csak lekoptatott ?
Értelmes válaszokat kérek !
2012. febr. 18. 21:08
1/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd a francba. Ebből nem lesz semmi.
2/6 Darkkingdom válasza:
Ez azt jelenti hogy lekoptatott igen!
Annyit árulj el kérlek hogy Neten beszéltek vagy személyesen? (A kérdésedből itélve neten) De addig még személyesen nem találkoztok ne várj sokat!
3/6 A kérdező kommentje:
Első kommentelő lehet
Második kommentelő neten de akartam vele talit
2012. febr. 18. 21:12
5/6 Darkkingdom válasza:
Hagyd a fenébe én azt mondom...komolytalan már az egész,ha már azzal kezdte hogy nem jössz be neki de d egy esélyt,ezt az esélyt csak akkor tudnád a te részedre átbillenteni ha személyesen találkoznál vele,de a csaj nem akarja innentől kezdve kisiklott a vonat!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat még alszom rá egyet de reménytelennek tűnik úgy jobban átgondolva
2012. febr. 18. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!