Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek hogy tudnánk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy tudnánk megismerkedni?

Figyelt kérdés
Van egy lány régóta tetszik de eddig nem beszéltünk még soha, szeretném megismerni meg randira hívni.Mit tegyek abba a suliba járt ahova én járok de átment másik suliba,hogy vegyem fel vele a kapcsolatot nem szoktunk találkozni a barátait se ismerem.Mit tegyek írjak neki valamit facen?vagy a suliba a volt barátnőivel próbáljak beszélni róla(akiket nem is ismerek)?,és mit írhatnék neki?

2012. febr. 1. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:

gyakorlatilag bármit írhatsz, ha semmit nem tudsz róla, akkor nincs mibe kapaszkodni, ezért egy teljesen átlagos szöveg is megteszi, ha tetszik neki a képed és a tested, akkor úgyis nyert ügyed van, ha meg nem, akkor úgyse jön össze

az első elutasítás után pár nappal újra lehet próbálkozni, mert tapasztalatom szerint a lányok nagy része utólag megbánja a gyors elutasítást

szóval legyél kitartó, de ne nagyon nyomulós

ha többször elutasít, akkor tényleg nem lesz esélyed

és gondolj arra, hogy nincs mitől félned, ő is csak ember, neki is büdös a pofája reggel, meg büdöset szarik

ne rettegj tőle, elvégre ő is dugható, mint minden nő

az más kérdés, hogy lehet nem te fogod dugni, de nem természetfeletti lény

2012. febr. 1. 20:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez természetes nem is félek tőle csak nem tudom hogy mit írjak neki nem szeretek facen ismerkedni és még nem is próbáltam ezért tettem fel a kérdést hogy az mennyire nem tetszik a lányoknak?vagy nem számít cikinek hogy ott próbálok ismerkedni?
2012. febr. 1. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem ma már teljesen természetes, ha valaki fácsén ráír másokra, hogy ismerkedni akar

biztos tudni fogja, hogy kb ki vagy, megírod, honnan ismered, legalább egy választ fog írni, az alapján már el lehet indulni

ha nincsenek közös barátok, akkor nem tudsz kitől tájékozódni felőle, bármi általános téma és szöveg megteszi

hidd el, ha nem nagyon gáz a szöveged és tetszel neki, akkor nem fog elutasítani

ha meg igen, akkor próbálkozol újra

ha másodjára is elutasít, akkor tényleg hagyd

szóval nem gáz fácsén ismerkedni, pláne, ha máshol nem is tudsz vele találkozni

az üzenetváltás után úgyis lehet hamar személyesen is találkozni, akkor már senkit nem érdekel majd, hogy az első lépés facebookon történt meg

2012. febr. 1. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi lehet hogy igazad van, és mi lehet az a nagyon gáz szöveg?
2012. febr. 1. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:

gáz, ha pl teljesen ismeretlenül szerelmet vallasz, vagy elmondod, hogy totál magányos vagy és szükséged van rá

ha szűz vagy, arra sem az első üzenetben kellene utalni

nem kell éreztetni, hogy neked ő nagyon tetszik, csak hogy érdeklődsz iránta, szeretnéd megismerni

ne érezze a görcsös ragaszkodást, a nagyon akarást

lazának kell lenni szövegben is

udvariasnak de lazának

a volt barátnőivel is beszélhetsz, hogy milyen lány, az is segíthet valamit

egyszerűen írd le, hogy meg szeretnéd ismerni

2012. febr. 2. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!