Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedik és/vagy milyen jeleket ad egy lány, ha tetszik neki egy srác?
"milyen jeleket ad egy lány, ha tetszik neki egy srác?"
Füstjeleket... Mit vársz, mit csináljon? Álljon fejen?
"áthívott, hogy nem lesz otthon senki aztán csak beszélgetés volt"
A lányoknak nem folyamatosan a dugáson jár az eszük...
És ez mért olyan fura, h beszélgetni akart?
Engem is áthív 23:00kor egy srác, mert unatkozik. Dumálunk, majd 2 körül hazajövök, és ennyi..
20L
Kérdezz rá, ennyi :D
Én úgy megyke néha a sráchoz, akihez 23:00kor megyke át hirtelenjében, hogy mindketten tudjuk, hogy bejövünk a másiknak, mert megbeszéltük, és ennyi. És nem kell tovább ezen agyalni, hogy most bejövök neki..?:?
Kis aranyom, ha nem jönnél be neki, nem hívna át dumálni...
Szoktál te gondolkozni? :-D
hozzátenném, hogy azért fura a helyzet, mert nem nagyon ismerem tehát nem rég ismertem meg és ismeretlent én nem hivok át kb 3-4szer találkoztunk eddig max.
Ledumáltam vele, hogy hallotam XY-tól h bejövök neked erre a válasz az volt, hogy nem csak jó veled beszélgetni... írtam h nem lenne gond ha igen.. erre a válasza, hogy: gondolom.:D ennyi, most akkor mivan ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!