Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még Magyarországon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még Magyarországon bájos, stílusos nők, akik nem teljesen passzívak és van legalább valami hobbijuk érdeklődési körük?

Figyelt kérdés

A kérdés nem provokáció, és nem is azért írtam ki, hogy vitatkozzak bárkivel is, főleg férfiak tapasztalata érdekel.

Azért is teszem fel ezt a kérdést, mert az utóbbi években egyre többet járok Lengyelroszágba, és azt vettem észre, hogy ott stílusosabban öltöznek a nők, bakancsban, kevesebb sminkkel is jóval nőiesebbek, bájosabbak.

A magyar nők (főleg a 20as korosztály) egyféle stílus tud: kihívó rengeteg sminkkel.

külföldi oldalakra is járok, és sokkal több olyan lányt látok, akiknek van hobbija, értelmesek, míg Magyarországon a a 20-as lányok jellemzően csak utaznak, buliznak, pózolnak.

ami még meglep, hogy külföldi oldalakon/országokban beszélgetést is kezdeményeznek a nők, és nem pattintanak le, ha megszólítom őket, valamint mosolygósabbak is.

A 30-as magyar nők meg vmiért gyorsan elhíznak, és sokszor nagyon arrogánsak, főleg ha elvégeztek vmi kamu bölcsész szakot (elnézést).

Ez utóbbit nem rosszindulatból írtam, de az a tapasztalatom a (humán) diplomás nőkről, és borzasztóan beképzeltek, és messze nem olyan okosak, mint azt gondolják magukról.

Hobbijuk szintén nem nagyon, se érdeklődési körük, de legalább egyre többen sportolnak.

ergo a kérdésem főleg férfitársaimhoz szól: hol lehet találni olyan nőket, akik nem csak annyit tudnak, hogy NŐK, hanem hajlandók megerőltetni magukat és gondolkodni is.

2019. jún. 18. 08:37
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Bocsánat, én nem tudok hozzászólni érdemben, mert sosem szemléltem eddig a többi nőt, azt viszont én is észrevettem - de nemtől függetlenül -, hogy az emberek szabadidős elfoglaltságként szinte semmit nem tudnak elképzelni az utazgatáson és jókat/különlegeseket evésen kívül. Egész nyáron csak a strandon evős-ivós élményeket hallgattam (mint mindig, bármelyik munkahelyemen eddig). Nem mindenki, hiszen vannak irigylésre méltó tehetségeink, sőt nekem van például küzdősport-világbajnok férfi ismerősöm, és van zenélést kedvelő női rokonom (egyiküknek sem csak annyi az élet, hanem egyéb dolgok és munka mellett), de ők számítanak a kivételnek. Őszintén nem értem, hogyan bírják a mindennapjaikat így a legtöbben, nálam ez szerintem hosszú távon fásult depresszióhoz vezetne. Nekem mindig is kevés volt a 24 óra és a 7 nap, annyi mindent szeretek vagy tervezek csinálni és megtanulni, ráadásul nem az emberi kapcsolatok, a család rovására. Emiatt én is mindig hasonló párt kerestem, különben mi értelme lenne egymástól elszigetelődve, valószínűleg megértés nélkül és komoly hiányérzettel élnünk, de 4 év társkeresés alatt csupán négy-öt férfit ismertem meg ilyennek, közülük egyetlen egy érdeklődése, hobbijai fedték nagyjából az enyémeket.
2019. aug. 30. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!