Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyire gyakori hogy egy gyönyörű, stílusos nő intelligens legyen és ne száljon el magától csak azét mert jól néz ki?
Manapság még az átlagosabb vagy átlag alatti csajok is el vannak szállva maguktól. A nagyon szép lányok egy jó nagy része meg kifejezetten csak abból tudnak megélni ahogy kinéznek, mert ha megszólalnak akkor kb fejbe lövöm magam h mekkora sötétek.
Mennyire gyakori az a nő aki külsőleg gyönyörű, de belsőleg is a toppon van, és nincs elszállva magától csak amiatt ahogy kinéz? Mondjuk a 20-30 éves korosztályban?
Rám azt mondják, hogy nagyon szép nő vagyok, de sokáig nem hittem el, nem volt semmi önbizalmam, de amióta sportolok, és olyan a testem, hogy a saját magam felé fordított elvárásaimnak is megfelel, megjött az önbizalmam.
Nem a külsőmből élek, soha nem is akartam, engem taszít. Soha nem lennék modell, soha nem vállalnék még hostess munkákat sem, és soha nem jeletkeznék semmilyen szépségversenyre.
Szerintem akadnak azért bőven olyan nők, akik szépen, nem sötétek, és normálisak is.
Elég gyakori, csak az a baj, hogy a mai világban már az "el van szállva" magától, aki egészséges önbizalommal rendelkezik.
Az talán jobb, ha kinézettől függetlenül csak sírnak a nők, hogy milyen rondák?
22/N
Nagyon, nagyon ritka. Persze az elszálltak ezt "egészséges önbizalom"-nak nevezik, ezt erősítik az instant grammra, és facebookra feltöltött egyedül, vagy rajongó pasival feltöltött selfiekkel.
Jöhetnek a minuszok az "egészséges" önbizalmúaktól ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!