Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, a 20-25 éves korosztályban mennyire gyakori hogy egy lány gyönyörű, és mellette a személyisége is nagyon értékes, értelmes, és van tartása?
Ezt a kérdést minden nap fel kell tenni?
Nem lesz ilyen barátnőd, ne álmodozz.
Ne általánosíts.
Elme-elme kapcsolatban csak személyiség számít.
Hát azt nem tudom mennyire gyakori, de az én kicsim épp ilyen, bár a csinosság egyéni kérdés, nekem az, személyisége és mosolya varázsolt el. Ha még fontos is az együttlétek, de nem elsődleges.
Nekem fontos a lány belső értékei, nem véletlenül vagyunk együtt a barátnőmmel már 4 éve. Nálam sosem működött hosszútávú kapcsolat olyan lánnyal akiben nem láttam többet a külsőségnél, ott tényleg csak szex volt a lényeg.
Van egy lány, aki általános értelemben nem olyan "gyönyörű", bár szerintem nagyon szép, emellett pedig olyan elbűvölő a személyisége, hogy szavakat nem találok rá, nagyon intelligens is és élvezet vele beszélgetni. Mégis úgy tűnik, hogy nem lesz köztünk semmi.
Aztán a másik véglet, akiknek az átlagon felüli kinézet miatt kicsit nagyobb egojuk van, kb labdába sem lehet rúgni náluk. Persze ezzel nem akarok általánosítani és/vagy megbántani senkit. Így látom az egyetemen is és úgy általában véve.
Ezen kívül, ez a szépség kérdés is meg a személyiség is elég relatív -akár amit én is írtam feljebb. Szóval nem csak ennyitől függ. És azért azt is megjegyezném, hogy ehhez 2 ember kell, az nem lehetséges, hogy az egyik fél annyit tesz bele egy kapcsolatba, hogy milyen gyönyörű, vagy milyen jó állása van, és a másiknak ezeket kell kompenzálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!