Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még Magyarországon bájos, stílusos nők, akik nem teljesen passzívak és van legalább valami hobbijuk érdeklődési körük?
A kérdés nem provokáció, és nem is azért írtam ki, hogy vitatkozzak bárkivel is, főleg férfiak tapasztalata érdekel.
Azért is teszem fel ezt a kérdést, mert az utóbbi években egyre többet járok Lengyelroszágba, és azt vettem észre, hogy ott stílusosabban öltöznek a nők, bakancsban, kevesebb sminkkel is jóval nőiesebbek, bájosabbak.
A magyar nők (főleg a 20as korosztály) egyféle stílus tud: kihívó rengeteg sminkkel.
külföldi oldalakra is járok, és sokkal több olyan lányt látok, akiknek van hobbija, értelmesek, míg Magyarországon a a 20-as lányok jellemzően csak utaznak, buliznak, pózolnak.
ami még meglep, hogy külföldi oldalakon/országokban beszélgetést is kezdeményeznek a nők, és nem pattintanak le, ha megszólítom őket, valamint mosolygósabbak is.
A 30-as magyar nők meg vmiért gyorsan elhíznak, és sokszor nagyon arrogánsak, főleg ha elvégeztek vmi kamu bölcsész szakot (elnézést).
Ez utóbbit nem rosszindulatból írtam, de az a tapasztalatom a (humán) diplomás nőkről, és borzasztóan beképzeltek, és messze nem olyan okosak, mint azt gondolják magukról.
Hobbijuk szintén nem nagyon, se érdeklődési körük, de legalább egyre többen sportolnak.
ergo a kérdésem főleg férfitársaimhoz szól: hol lehet találni olyan nőket, akik nem csak annyit tudnak, hogy NŐK, hanem hajlandók megerőltetni magukat és gondolkodni is.
#20: Köszi! Hát igen, ez itt ilyen. Ha megnézi az ember, akkor többnyire úgy áll a helyzet, hogy azok a válaszok kerülnek felpontozásra, ahol a nőket éltetik. Függetlenül attól, hogy a szöveg miről szól. Rengeteg olyan válaszom van, ahol érveltem, normálisan írtam, összefüggéseket és bárki által tapasztalható dolgokat... Aztán megkaptam a lepontozást és pár ék egyszerű beszólás a felpontozást. Elég sokszor ráadásul olyan beszólás, amit már leírtam a válaszomban, de akár ötször újra sem értették meg. Külön szeretem, amikor nőellenesnek állítanak be, miközben ugyanúgy írok negatívat a férfiakról is. Meg az, amikor hőbörögnek páran, de pont ezzel a hőbörgő szintjükkel mutatják be, hogy igaz, amit róluk írtak.
Ez van. Itt erre a színvonaltalanságra van igény.
#21: 2019 van. Mikor szeretnétek abból kinőni, hogy a férfiakat egyszer azért oltjátok be, mert mindenkinél próbálkoznak, máskor meg azért, mert pooont olyan nőknél nem, akikről a kérdés szól?
A 3 gyönyörű unokahúgod észreveszik a srácok, maximum ők nem veszik emberszámba azt, aki nem elég jó nekik. Csak egyikük.
Utolsó, ostoba vagy, mint a faék. Ha egy nőnek van valakije, akkor tipikus, hiszen nő, ha nincs, akkor hazudik és nem kell neki senki. (természetesen ha nem talál párt, az csak az ő hibája, hiszen köteles lenne bárkivel összejönni, igaz?)
Az értelmes, hobbival rendelkező, kulturált lányokat leszóljátok, az pedig hazugság. Hát nem az :-) Azért mert én más körökben mozgok és mást tapasztalok, az én tapasztalatimat te hazugságnak tartod, igaz? Én nem a nőket éltetem, hanem megfogalmazom, hogy a dolog másként is van. Nemtől függetlenül a mai fiatalok között vannak olyanok, akiknek van hobbija, vannak akiknek nincs. Van olyan aki úgy gondolja, a gépezés és a sörözés hobbi, van aki nem. Én kérek elnézést hogy más véleményen vagyok és más élettapasztalatom van, mint neked. :-)
# 23/23
*egyszerű, mint a faék- így szól a mondás.
"Ha egy nőnek van valakije, akkor tipikus..”
ha hőbörgés helyett kicsit olvasnál és gondolkodnál, akkor tudnád, hogy a nők jóval ritkábban és jóval rövidebb ideig vannak pár nélkül, mint a férfiak, tehát igen, egy fiatal nő esetében tényleg csak akkor nincs párja, ha nem akarja.
„Az értelmes, hobbival rendelkező, kulturált lányokat leszóljátok, az pedig hazugság.”
????
„Én kérek elnézést hogy más véleményen vagyok és más élettapasztalatom van, mint neked. :-)”
tudom, h nem nekem írtad, de nem az a baj, hogy más a véleményed, hanem h agresszívan, lekezelően „érvelsz”, miközben a hozzászólásod alapján teljesen átlagos értelmi képességeid vannak és érdemben gyakorlatilag csak annyit írtál, hogy van 3 unokahúgod, a többi csak bullshit, de legalább jól beszóltál nekem is meg az egyik kommentelőnek is.
#23: Őszintén: Van értelme bármit is reagálni a hozzászólásodra, amiben pont azt csináltad, amit leírtam úgy, hogy észre sem vetted a szinted? Gondold át, hogy ettől melyikünk lesz ostoba...
"Ha egy nőnek van valakije, akkor tipikus, hiszen nő, ha nincs, akkor hazudik és nem kell neki senki."
Sehol sem írtam ilyet. Azt írtam, hogy a jelentkezőket veszi semmibe. Ettől még nem hazudik arról, hogy nincs senkije. Azt sem írtam, hogy az illetőnek feltétlenül nem kell senki, simán nem talál megfelelőt. Ettől még jelentkezők lesznek.
"Az értelmes, hobbival rendelkező, kulturált lányokat leszóljátok, az pedig hazugság."
Ilyet sem írtunk sehol. Őket bírjuk.
"Azért mert én más körökben mozgok és mást tapasztalok, az én tapasztalatimat te hazugságnak tartod, igaz?"
Abból kiindulva, ahogy írsz, nem. Egy egyszerű szöveget sem voltál képes felfogni, szimplán csak együgyű vagy.
"Én nem a nőket éltetem, hanem megfogalmazom, hogy a dolog másként is van."
Pörgesd már végig az oldalt. Nőktől alig látni olyan választ, ahol bármivel kapcsolatban leírnák, hogy akár a nők is hibásak lehetnek. Férfiaktól jóval több. Aztán nézd meg, hogy a nők mennyire hárítanak a férfiakra az oldalon, amit a férfiak szintén csinálnak. Aztán nézd meg a pontozást, hogy a nők hárítása mindig fel van pontozva, a férfiaké sosem.
Te leírtad, hogy az unokahúgaid milyen istenkirálycsodák, bezzeg a férfiak nem veszik őket észre... Szóval de, pont ezt csináltad. Hány pasit ismersz a baráti körükből?
"Nemtől függetlenül a mai fiatalok között vannak olyanok, akiknek van hobbija, vannak akiknek nincs."
Mi sem írtuk, hogy nincs így.
"Én kérek elnézést hogy más véleményen vagyok és más élettapasztalatom van, mint neked. :-)"
Semmi gond, csak ha valakinek próbálsz dádát adni a válaszára, előtte azért gondold át és próbáld meg felfogni.
A kérdésed az volt, hogy vannak- e ilyen nők, az egyik kommentedben pedig leírtad, hogy szerinted is van néhány.
Megválaszoltad a saját kérdésed. E
Vannak, de nagyon kevesen.
Ez egy nagyon összetett probléma:
-Magyarországon mindkét nemben rengeteg önbizalomhiányos, beképzeltséggel kompenzáló ember van, a nők többsége meg eleve egy bizonytalan kislány legbelül
-minél elmaradottabb egy ország, már pedig Mo. az, annál vszínűbb, hogy a nők fesletten öltözködnek és vmilyen mértékben a külsejükkel akarnak érvényesülni
-ömlik a feminista baromság mindenhonnan, összezavarodtak a nők, nem tudják, hogyan viselkedjenek, próbálnak utánozni egy bunkó férfit stb.
- a magyar oktatás borzalmas, ergo semmit nem jelent, hogy egy nő diplomás (jó kivéve ha mérnök vagy hasonló), nekem a legrosszabb tapasztalatom a tanárnőkkel van: nagy részük beképzelt, butácska magológép
egyébként tényleg az röhejes (inkább szánalmas), hogy amikor elkezdem anno ismerkedni külföldiekkel, azt tapasztaltam, hogy 20 éves külföldi lányok sokkal értelmesebbek, mint bármelyik bölcsész diplomás 30+ nő Magyarországon.
Ennek tükrében különösen vicces, hogy milyen elvárásai vannak az átlag magyar nőnek és hogy mennyire beképzeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!