Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még Magyarországon bájos, stílusos nők, akik nem teljesen passzívak és van legalább valami hobbijuk érdeklődési körük?
A kérdés nem provokáció, és nem is azért írtam ki, hogy vitatkozzak bárkivel is, főleg férfiak tapasztalata érdekel.
Azért is teszem fel ezt a kérdést, mert az utóbbi években egyre többet járok Lengyelroszágba, és azt vettem észre, hogy ott stílusosabban öltöznek a nők, bakancsban, kevesebb sminkkel is jóval nőiesebbek, bájosabbak.
A magyar nők (főleg a 20as korosztály) egyféle stílus tud: kihívó rengeteg sminkkel.
külföldi oldalakra is járok, és sokkal több olyan lányt látok, akiknek van hobbija, értelmesek, míg Magyarországon a a 20-as lányok jellemzően csak utaznak, buliznak, pózolnak.
ami még meglep, hogy külföldi oldalakon/országokban beszélgetést is kezdeményeznek a nők, és nem pattintanak le, ha megszólítom őket, valamint mosolygósabbak is.
A 30-as magyar nők meg vmiért gyorsan elhíznak, és sokszor nagyon arrogánsak, főleg ha elvégeztek vmi kamu bölcsész szakot (elnézést).
Ez utóbbit nem rosszindulatból írtam, de az a tapasztalatom a (humán) diplomás nőkről, és borzasztóan beképzeltek, és messze nem olyan okosak, mint azt gondolják magukról.
Hobbijuk szintén nem nagyon, se érdeklődési körük, de legalább egyre többen sportolnak.
ergo a kérdésem főleg férfitársaimhoz szól: hol lehet találni olyan nőket, akik nem csak annyit tudnak, hogy NŐK, hanem hajlandók megerőltetni magukat és gondolkodni is.
#10 Ebben nem értek egyet. Szinte az összes férfi ismerősömnek van hobbija. Valaki horgászik, valaki autót bütyköl, barkácsol, méheket tart, focizik, számítógépes izékkel játszik.
A nőknek viszont szinte semmi. Az előbb néztem meg a szépségverseny jelöltek adatlapjaiból párat. Ilyen hobbik: kézápolás, modellkedés, utazás, kirándulás,a kedvencem az olvasás egészséges ételek elkészítéséről. Érted, olvas róla.😀 Semmi, de semmi értelmes, semmi olyan, amihez agy vagy figyelem kell. Egy lányt olvastam, akinek az olvasás volt a hobbija.
Ja, mert a számítógépezès, az egy hobbi:DD
Mindjárt elröhögöm magam...és hàny pasi van, akinek kizárólag ez a “hobbija”.
Kettős mérce...inkàbb maradtál volna csendben.A kirándulás legalább értelmes időtöltés.
Az a baj, hogy ezt a kérdést felesleges kiírnod egy olyan közegben, ahol a legtöbb nemekre bontott kérdést a válaszolók támadásnak vesznek és elkezdenek a másik nemre visszatámadni vagy a sajátjukat fényesíteni.
Magyarország nyugati szintre vágyva, egy balkáni ország. Sok nő ehhez mérten inkább a külsejével próbál foglalkozni, azt erőlteti és sokszor észre sem veszi, hogy milyen rosszul. Rengeteg nő úgy sminkel, hogy nem tud jól és elég zavaró, amikor 20 kiló alapozót kap az ember férfiként egy szimpla puszinál vagy ölelésnél.
Az arrogancia is szépen ott van, de erről a férfiak is tehetnek. Egyszerűen nagyon kicsik itthon az elvárások és akármilyen egy nő, úgyis akad nála jelentkező. Az is tény, hogy a legelhízottabb nemzetek között vagyunk.
A hobbi pedig... Tényleg elég kevés az olyan nő, akinek ne lenne.
81%-os, igen, a számítógépezés egy hobbi. A számítógépes játékokból versenyek vannak, elég komoly szinten. A bjutis dolgok is simán lehetnek hobbik. De, összességében akármilyen eseményre mész, 3 dolgot leszámítva több férfit fogsz látni: A bjutis dolgok, az ezós események és a fiúbandák koncertjei. Autóversenyen, focimeccsen, horgászaton, múzeumban, stb. több férfit látsz.
És nem, az hogy minden nap feljössz szidni a férfiakat, nem számít hobbinak. A kettős mérce említése általad pedig külön vicces.
Én kapcsolatból kapcsolatba ugrálok amióta az eszemet tudom és csak akkor voltam egyedül, ha épp az élethelyzetem illetve az érzelmeim megkivánták.
Több diplomám van, jólmenő vállalkozásom, megfelelő passzív jövedelmem stb. ehhez mérten nem akármilyen jött ment nőkkel kezdek/kezdtem. Ugyan most kisbabám született, de amondó vagyok (sőt tuti biztos), hogy a helyzet még most is változatlan. Belevetném magam a városba és rövidesen újból találnék valakit, aki igényes, stílusos, van azonos érdeklődési körünk és a hobbink is metszi egymást.
Ui.: Nem kell diploma ahhoz, hogy valaki beképzelt legyen ugyanígy a diploma nem korrelál a nagyképűséggel, de még csak nem is anticipálja. Sokkal inkább igaz a kisebbségi komplexus utóbbi hiányától, amely szemüvegével többen fognak arrogánsnak tűnni.
#14:
na, ez egy jó komment.
igen, igazad van, és még hozzátenném azt is, hogy nekem az is nevetséges, hogy pár nő egyből magyarázni kezdi a bizonyítványt..
de am ha jön 1-2 normális komment, én már elégedett vagyok, többet nem is várok.
igen, sajnos én is úgy látom, hogy az igénytelen férfiak is hibásak. nevetséges, hogy egy teljesen átlagos fiatal nőt is milyen szinten halmoznak el bókokkal, és szinte az élet minden területén előnyt is élveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!