Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én látom a legtöbb nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom a legtöbb nőt teljesen egyformának?

Figyelt kérdés
Persze van ilyen is és olyan is a nők között de azt vettem észre hogy legalább tízből nyolc szinte teljesen egyforma, ugyanaz az öltözködés, ugyanaz a stílus, ugyanaz a haj, ugyanaz a gondolkodás és még az igények is ugyanazok majdnem hogy mindegyik ugyanazt a típusú férfit keresi.. A legtöbb nő pózol különböző fotókon Instagramon általában iPhonet használ és köldökzsinór a fülében közlekedik, se hall se lát
2019. jún. 15. 18:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
36%

Ez a férfiakra is igaz, csak te ezt nem látod, mivel a nők érdekelnek.

A legtöbb ember, mint te is például, szereti azt hinni, hogy ő más. Ez benne a legjobb, pont attól leszel annyira átlagos, hogy azt gondolod magadról, hogy te nem vagy a nyáj tagja. Mindenki ezt gondolja. Ez is modern világunk egyik ajándéka, elhitetik velünk, hogy mi különlegesebbek vagyunk. Nem vagy jobb az általad kritizált lányoknál, ugyanaz vagy.

2019. jún. 15. 20:47
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Igen, az egyediség legalább egy minimális intelligenciát megkövetel. A primitív majmok egymást utánzásához lehetne ezt a jelenséget hasonlítani.
2019. jún. 15. 21:47
 23/23 anonim ***** válasza:
67%

Őszintén? A saját húgom rendszeresen összeszoktam keverni a plázákban másokkal. Volt egy csomó pasija de kb mind hasonlóan nézett ki, egy idő után mindet elkezdtem ugyan azon a néven szólítani, ha fél évet kibírnak együtt akkor majd veszem a fáradságot, hogy megjegyezzem a nevét.

Nem csak a lányok ilyen egyformák hanem a pasik is.

2019. jún. 15. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!