Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár év alatt teljesen megváltozott. Jártmár így más is?
Tehát 3 éve jártam egy pasival, illetve inkább csak elkezdtük, de hamar rájöttem hogy nem illünk össze. Összeségében rendes, majdnem hogy helyes pasi is lehet volna, de olyan anyuci kicsi fiának tűnt, pedig már nem tini srácról volt szó(28 éves). Valahogy nem éreztem azt h kell nekem. Szakítottam is, de ő nagyon megkedvelt már. Nyomult egy ideig, de megértette h nincs tovább. Kb 3 évvel később ami tegnap ismét összefutottunk a strandon. Hát mikor megláttam csak néztem h milyen jó pasi... mosolygott és köszönt. Nem ismertem fel azonnal. Döbbenetesen megváltozott. Azonnal lecsekkoltam facen is. A kis pocakból izmos férfi test lett. A haját is másképp hordja. Láttam az adatlapján h szingli. Azóta csak azon gondolkodom hogy írjak-e neki...
Itt most tudom hogy le leszek oltva. De nem a külső miatt jön most be nagyon. Hanem anno egy olyan férfinek tűnt, aki mindent csak tervezett, de semmibe nem kezdett bele. Mindenben a szüleire támaszkodott, velük lakott. Nem volt ambíciózus... Ezt a gyengeségét viszont szépen levetkőzte, ez pedig vonzó nagyon.
Mit gondoltok írjak neki valamit?
Ha akkor nem kellett, most se kelljen.
Kicsit olyan ez, mint a fából faragott királyfi esetében, csak itt nem materiális alapokon van a hangsúly.
Mi lett?
Régebben én is rendes, cuki pasi voltam, átlagos alkattal. Aztán meguntam, bunkóbb lettem, kevésbé figyelmes és edzettem is. Jó pár lány feltűnt, aki előtte lekoptatott.
Körülírhatod, hogy a célok és változás miatt jött be, de lényegében attól, hogy jobban hajaz a tipikus férfiideálra. Tagadhatod, de ebben kőkemény szerepe van a kinézetnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!