Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pár év alatt teljesen megválto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár év alatt teljesen megváltozott. Jártmár így más is?

Figyelt kérdés

Tehát 3 éve jártam egy pasival, illetve inkább csak elkezdtük, de hamar rájöttem hogy nem illünk össze. Összeségében rendes, majdnem hogy helyes pasi is lehet volna, de olyan anyuci kicsi fiának tűnt, pedig már nem tini srácról volt szó(28 éves). Valahogy nem éreztem azt h kell nekem. Szakítottam is, de ő nagyon megkedvelt már. Nyomult egy ideig, de megértette h nincs tovább. Kb 3 évvel később ami tegnap ismét összefutottunk a strandon. Hát mikor megláttam csak néztem h milyen jó pasi... mosolygott és köszönt. Nem ismertem fel azonnal. Döbbenetesen megváltozott. Azonnal lecsekkoltam facen is. A kis pocakból izmos férfi test lett. A haját is másképp hordja. Láttam az adatlapján h szingli. Azóta csak azon gondolkodom hogy írjak-e neki...

Itt most tudom hogy le leszek oltva. De nem a külső miatt jön most be nagyon. Hanem anno egy olyan férfinek tűnt, aki mindent csak tervezett, de semmibe nem kezdett bele. Mindenben a szüleire támaszkodott, velük lakott. Nem volt ambíciózus... Ezt a gyengeségét viszont szépen levetkőzte, ez pedig vonzó nagyon.

Mit gondoltok írjak neki valamit?

2019. jún. 10. 21:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%

Az izmaiból állapítottad meg, hogy mostmár nem otthon lakik, vagy volt egy facebook post a neve alatt, azzal, hogy “elköltöztem anyáméktól” ?

Egyébként mindenképpen írj rá, ennyivel tartozol neki.

2019. jún. 10. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#5:

Dehogynem lehet változni ennyi idősen. És is anyuci pici fia voltam, mamahotelben laktam még 30 évesen is. Miután betöltöttem a 30-at, akkor esett le, hogy sehol nem tartok az életben és 128 kg-osan még csajom sem lesz sosem.

A szülinapom után kezdtem el megváltozni. Elkezdtem sportolni, egészségesen étkezni, önfejlesztő könyveket olvasni és munkahelyet váltottam. Nem azonnal, mert nem ment könnyen, de abban az évben ezeket megcsináltam.

2 év alatt lefogytam 90 kg-ra, a következő évben lefutottam a maratont. Ugyan abban az évben, 33 évesen költöztem el otthonról. 3 év alatt ennyit sikerült elérnem, de nőm még akkor sem volt, egészen 34 éves koromig. Most 36 vagyok és komolyan úgy kell levakarnom magamról a nőket, azelőtt még csak nem is álmodoztam erről.

2019. jún. 10. 22:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sohasem tekintek vissza, mindenki kap egy esélyt, ha egyszer nemet mondott,akkor később ne akarjon már semmit, mert elhajtom a pitsába. :) Szerintem jobb, ha békén hagyod, ez a hajó már elment... :) F
2019. jún. 10. 23:05
 14/18 A kérdező kommentje:

Néhány ember itt azért nem vesz észre fontos részleteket. Pl jártam vele, utána szakítottam, mert úgy éreztem nem ő kell

Közel két hónapot voltam vele. Nyilván nem mentem volna el már a második randira sem, ha külsőre nem jött volna be már akkor sem. Ezt lehet bírálni, de ti férfiak összejönnétek olyan nővel aki nem tetszik?

Azt h már nem otthon lakik szintén onnan tudom, h voltam náluk jó pár alkalommal. Szüleinek kertes házuk volt. Most pedig látom facen, h nem az. Illetve rengeteget posztol. Köztük látom, hogy sok olyan dolgot megtett, amit korábban csak halogatott, tervezgetett...

Ez eddig azért nem tűnt fel, mert bár ismerősöm, de nem követtem, vagy kikövettem vagy mi. Illetve nem is használom én sem olyan gyakran.

Természetesen az hogy most még jobban néz ki az is jó, de jobban vonz az, hogy megtette azokat amiket anno csak tervben voltak. Mindig nagyon lehangoló volt azt hallgatni, h ez nem jó, az nem jó, nem így szeretné, ezt meg ezt

2019. jún. 10. 23:19
 15/18 A kérdező kommentje:
szeretné. Mikor meg rákérdez az ember, hogy miért nem kezdi el? Miért nem csinálta már meg eddig?... Akkor egy nem tudom, vagy valami hasonló lehangoló választ adott...
2019. jún. 10. 23:21
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Illetve nem pontoztam le senkit, más pontozgatott

2019. jún. 10. 23:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves 12-es, szívből gratulálok a pozitív változásodhoz!

Az 5-ös voltam. :-)

2019. jún. 11. 14:33
 18/18 anonim ***** válasza:
12 és a többiek úgy beszélnek, mintha mindez bármit számítana! Én 79-82 kiló között ingadozok, évek óta edzem, stabil munkám, diplomám, hobbijaim stb. van, mégsem volt 30 év felett egy randim sem. Ez a sok önfejlesztés magad miatt oké, jobban érzed magad tőle. De a nők ugyanúgy átnéznek rajtad. Az meg , hogy "csináljon olyanokat amit anno soha" az milyen badarság már? Én sosem szerettem utazni, és így érzem jól magam. Utazgatós kép kötelező, hogy barátnő jöjjön az ember életébe?
2019. dec. 16. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!