Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem nagyon szánalmas, hogy teljesen tönkretett peltykákat terjesztett rólam, azon felül, higy betegsen zaklatott, mert nem feküdtem le vele és szolgáltam ki az igényeit?
Undorító, pedig nomrálisan küldtem el. Sok mindent hallottam róla, de ekkor már terhes volt a jelenlegi nője, miközben egy másikkal járt rendezvényekre. Egy harmadik dugott, engem zaklatptt ugxanezért, meg ki tudja még h@ny lányt hülyített. Félévig zaklatott, volt, hogy napi 20-szor. Másokat is be vont. Féltem kimenni.
Teljesen tönkretette az utóbbinegy évemet, azt sem fogta fel, hogy barátom is volt októbertől.
De anyám kérésére nem jelentettem fel. Pedig mikor az első elképesztő pletykát visszahallottam, majdnem el is ájultam. Kicsinált.
A nőjének is szóltunk, nem hitt nekem, és ő is rám szállt.
Most már a zaklatásnak vége, meg csak pár tisztelet kört megy, mert elköltöztek.
Viszomt a pletyka és kikészítés megy, a családja részéről is.
Június végén egy rendezvényen odajött hozzánk, mert ismert a társaságot. Akkor beszéltem vele először és utoljára, addig azt hittem normális. Utána írogatott, képeket küldött magáról csak úgy, többször elküldtem, nem káromkodva. Majd nem használt 2019.júli elején le is tiltottam. Ekkor durvult el, meg mert egy falzban laktunk. De soha semmilyen kapcsolatunk nem volt, azon az egy beszélgetésen kivül utal mellett,ahol mások is voltak.
Szánalmas, ez egy igazi mocsadék. Nem egy lányt zaklatott ugyanígy, meg a többiről nem is beszélve. Pont ugyanezt tette velük, de ők lefeküdtek vele.
Ezt nem érdemlem, őket nem csinálta ki ennyire, gondolom mert kitálaltak volna az aktuális lánynak.
Mi lehetett anyád indoka arra, hogy ne jelentsd fel?
Miért hallgattál rá? Ha magad miatt nem, legalább a következő lány miatt meg kellett volna tenned, hogy érezze, nem lehet ezt büntetlenül csinálni. Vagy legalább haverokkal/tesókkal mocskos módon elverni.
Anyám sosem állt ki mellettem. "mit mond a falu, nem akarok beleveszni a családba, eddig kóban voltunk velük, az apja normális, osztálytársam volt". Meg a rendőrség "úgysem csinál semmit", "még téged jelent fel rágalmazásért".
Az a vicc, hogy lehet a gyerek szülei mellém álltak volna, ha anyám elmondja nekik, neki biztos hittek volna. Nekem nem... Az egyik barátnője, mikor mellette is aljas dolgokat csinált, liverte a bilit, nem is beszélt a sráccal az anyja hetekig.
Ki tudja mit hazudozott ez egy manipulatív hazúg, azt visszahallottam, hogy unalmas voltam az ágyban, üldöztem, hogy feküdjünk le Wtf 😂😂😂 Meg még elképzelésem sincs, de vannak pár, ennél képtelenebb is... Azt is mondta, hogy én tuti beszámíthatatlan vagyok, hogy ilyet találok ki, tuti tolok is valamit. Ezt más mondta vissza...
Most én vagyok a kis sz.r, aki tönkre akar tenni egy kapcsolattot, meg egy születendő gyerek életét.
Mert mertrm szólni, hogy fél éve rettegek, nem élhetwk, napi szinten fogyel, követ...
Semmi közöm a csajhoz, meg a leendő gyerekhez... Az már nem rám tartozik, főleg g, ha vakon megbízik benne.
Szimplán egy áldozatot csinált belőlem, ez volt a bosszú...
És igen, ki tudja hány emberrel megteszi még ezt... Eddig senki sem beszélt, mert megdugta őket, meg képeket (meztelen) küldözgettek egymásnak (tőlem is akart volna a nyominger 😂😂). Ezért hallgattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!