Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jártál már úgy hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártál már úgy hogy valaki nem értett a nem-ből és utána még sokáig zaklatott? Hogy hagyta abba?

Figyelt kérdés
2019. jan. 23. 08:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Letiltottam mindenhol. Okostelefonon még a hívást is lehet blokkoltatni.

2019. jan. 23. 08:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Online igen, bár sokáig nem tudta csinálni, letiltottam.
2019. jan. 23. 08:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy kollégám.Màr munkahelyet akartam váltani,de szerencsére elment ő magàtól.Néha most is írogat.Amúgy jófej srác lett volna,ha nem kezd el annyira nyomulni.Mondtam is hogy van párom és egyre kellemetlenebbül érzem magam a tàrsasàgàban.Próbàltam levegőnek nézni,akkor meg másnap bocsánatért könyörgött,hogy bunkó volt...Akkor kezdte előröl,hogy ha haragszok rá,kiengesztel...Volt hogy már majdnem sírva mentem haza,annyira kiidegelt
2019. jan. 23. 08:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt,elhívott egy programra akkor az elején tisztáztam vele, hogy elmegyek, de ez részemről csak barátság semmi több, persze akkor kiröhögött, hogy jó nem tudja honnan vettem, hogy ő bármi többet is akarna. Én ezt akkor megbeszéltnek tekintettem, aztán meg azt hallottam vissza az ismerősöktől, hogy folyton azon szenved, hogy nem akarok vele összejönni, meg a bulikon folyton ott volt a seggemben aztán egy hosszabbra nyúlt buli után felajánlottam neki meg még két másik srácnak, hogy aludjanak nálam, mert közel laktam és volt vendégszoba. Elfogadták a lehetőséget aztán a kedves fiatalember besértődött és hazavonult amikor közöltem vele, hogy mindhárman a vendégszobában alszanak és nem alhat az ágyamban. Nekem csak úgy sikerült ezt lerendezni, hogy közöltem vele hagyjon békén, minden tekintetben elutasítóan viselkedtem vele, aztán egyszer csak összejött egy másik csajjal és azóta békén hagy.
2019. jan. 23. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
Volt pár ilyen lány, igen. Mindig írogattak, csak más és más néven...
2019. jan. 23. 10:28
 6/7 Noblesse Oblige ***** válasza:

Esetemben nem volt se facebook, se telefonszám. Csak személyesen ismertük egymást. Mindig bejárt a munkahelyemre és kérkedet, hogy ő milyen jó parti, milyen sokat keress és milyen hozzáértő az ágyba. Én pedig módszeresen kerültem, mindig valamivel elfoglaltam magam és kartávolságon kívülre pozicionáltam mag (képes volt átnyúlni a pulton, hogy megérinthessen).

Első bepróbálkozásnál mondtam, hogy foglalt vagyok, amit nem hitt el. Este meg akart várni, hogy hazakisérjen. Hívtam a barátom, hogy este kisérjen haza mindenképp.

Mindig egyre ritkábban jött, hogy hidegen, figyelmenkívül hagyva viselkedtem vele. Végén teljesen lekopott.

2019. jan. 23. 13:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Általában a letiltás megoldja. Egy srác van akinél ez nem segített, de ő meg amúgy teljesen kultúrált. Talán 2 profilját tiltottam, a harmadikat már meghagytam mert amúgy nagyon ritkán zaklat már. Csak ez a tipikus "visszatérő" rajongó. Fél évente szokott rámírni, vagy ha olyan rendezvényen vagyok ahol ő a felszolgáló. Olyankor közlöm vele, hogy még mindig van párom és amúgy a véleményem sem változott róla. :D De a letiltás eddig nálam mindig megoldotta a dolgot.
2019. jan. 23. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!