Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én látom a legtöbb nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom a legtöbb nőt teljesen egyformának?

Figyelt kérdés
Persze van ilyen is és olyan is a nők között de azt vettem észre hogy legalább tízből nyolc szinte teljesen egyforma, ugyanaz az öltözködés, ugyanaz a stílus, ugyanaz a haj, ugyanaz a gondolkodás és még az igények is ugyanazok majdnem hogy mindegyik ugyanazt a típusú férfit keresi.. A legtöbb nő pózol különböző fotókon Instagramon általában iPhonet használ és köldökzsinór a fülében közlekedik, se hall se lát
2019. jún. 15. 18:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Prozopagnózia a tudományos neve, nekem az "enyhe" autizmusommal jött, szintén csak hang alapján ismerem fel az embereket...

2019. jún. 15. 18:35
 12/23 anonim ***** válasza:
67%

Ránézésre tényleg egyformák - középsuli mellett lakom, 30-40 méterről egyszerűen nem tudom őket megkülönböztetni egymástól :)

Olyan átlagosak, nem tudok kiszúrni konkrétan egy csajt, akit máskor is felismernék.

Illetve egyet, de az hosszú, vörös, göndör hajú :)

28/F

2019. jún. 15. 18:44
 13/23 anonim ***** válasza:

@III.Edricus Anxious nevű felhasználó válasza:

Én is most hallottam erről először. Utána is néztem. Nem olyan ritka, mint gondolnánk, 50 emberből 1 érintett.

2019. jún. 15. 18:47
 14/23 anonim ***** válasza:
64%

Egyre inkább úgy érzem, hogy érintett vagyok ebben is. Sokáig azt gondolták, hogy autista leszek (3 éves koromig nem beszéltem, előtt tudtam sakkozni és kártyázni, mint olvasni, gyerekkorom "hobbijai" pedig olyasmik is voltak, mint az akkori összes Kresz-tábla bebiflázása ABC sorrendben - okát nem tudom - a vicces, hogy vezetni máig nem tudok normálisan.

De nem, azt hiszem valahol a határon lehetek, de normális már nem vagyok, de autista vagy ilyesmi sem. Eh.

2019. jún. 15. 18:56
 15/23 anonim ***** válasza:

Én is arcvak vagyok.

Szóval kinézetre elég egyforma mindenki :) Akkor van nagy szívás, ha egyszerre több olyan ismeretlennel vagyok együtt, akiknek a haja és az öltözködése hasonló, szinte megegyező: én ugyanis ezek alapján különböztetek meg embereket.

Viszont a gondolkodásuk, véleményük, stílusuk gyakran egészen másmilyen, ezért is kell nagyon résen lennem hogy ne keverjem össze őket :/

2019. jún. 15. 18:58
 16/23 anonim ***** válasza:
20%
Lehet hogy Kínában laksz, ezért is lehet.
2019. jún. 15. 19:04
 17/23 anonim ***** válasza:
20%

Mert manapság a média nagy hatalom. A példakép ma az Instán látott tömeglány. A birkaszellem miatt csordában pózerkednek. Az igény megvan, a tömeggyártás kiszolgálja őket. Mennek a divat után, mindenkinek ugyanolyan hasvillantós pólója van.

De igaz a kínálat sem valami változatos. Vagy abban jársz, ami az aktuális tömeggyártott divat vagy veszel egyedi termékeket, de az drága.

(Hát inkább a turi)

Szerencsére azért nem mindenki ilyen, de a tömegférfi elsősorban a tömegnőt látja és vice versa.

2019. jún. 15. 19:20
 18/23 anonim ***** válasza:
25%
Olyan 40-től fölfele igen, kezdenek hasonlítani sokan egymásra: szélesedés, nem igazán foglalkozás önmagával, ilyenek.
2019. jún. 15. 19:25
 19/23 anonim ***** válasza:
21%
A legtöbb férfinak a tömeg lányok kellenek. Az egyediség, kevesek szemében érték. Ezért nincs pasim. :D
2019. jún. 15. 20:23
 20/23 anonim ***** válasza:
54%

Azért nem mindig előny az "egyediség". Van egy kollégám - nő - aki mint egy férfipankrátor. Egyedi? Naná. Szimpatikus? Nem.

2019. jún. 15. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!