Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha magányos férfiként már annyira nem bírom a társkeresési kudarcokat, hogy teljesen kifordulok magamból?

Figyelt kérdés

Több, mint 100 lánynál próbálkoztam az elmúlt évben, teljesen eredménytelenül, mindenféle kifogásokkal, lenéző tekintetekkel elhajtanak, mint egy senkiházit, vagy egy idegesítő szórólapost vagy biztosítási ügynököt. Dolgozom, mellette egyetemre is járok, a legutóbb elhívtam egy lányt, sulis dolognak álcáztam, majd próbáltam a találkán fenntartani a beszélgetést. Témáztunk, és egyszerűen olyan csacskaságokat hordott össze komolyabb párkapcsolati témákról, hogy lehetetlen volt szó nélkül hagyni. Értelmes vita helyett az lett a vége, hogy látszott, hogy emberszámba sem vesz, végül a telefonját nyomkodva nézett levegőnek amikor kicsit megráztam, azt mondta, hogy nem érdekli egy szavam sem, még elgondolkodni sem fog. Nem bírtam tovább, szégyen vagy nem, de elcsattant egy pofon. Alig bírtam magam leállítani és a helyen, ahol voltunk, egyből jött vagy 4 srác akik fenyegettek rendőrséggel, aláztak. Hazamentem és órákig sírtam ezek után, szégyellem magam, de iszonyatosan elborultam, annyiszor voltam már semmibe véve.

Nagyon elegem van a kudarcokból és abból, hogy emberszámba sem vesznek még akkor sem, amikor tudom, hogy értelmesebb, több vagyok, még a bolti eladó értelmi szintjén lévő lányoknál is hazug módon teperni kell, istennőként kezelni őket és még az sem garancia, hogy lesz valami.

Hogyan lehet ezt átvészelni?

2019. máj. 29. 17:29
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
85%
Ez az az eset, amikor őszintén azt kívánom, hogy életed végéig maradj nő nélkül, és elég valószínű, hogy össze is jön.
2019. máj. 29. 17:31
 2/49 anonim ***** válasza:
84%
És te vajon emberszámba veszel másokat, a nőket? Süt az írásodból a lenézés a nők felé, te is semmibe veszed őket. Ráadásul erőszakos is vagy.
2019. máj. 29. 17:33
 3/49 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy semmibe veszem őket? Nem vagyok agresszív, csak az éveken át tartó alázástól eldurrant már az agyam, nem lehet ezt örökre bírni.
2019. máj. 29. 17:37
 4/49 anonim ***** válasza:
84%

Nem csodálom, hogy nem vesznek emberszámba, ezt olvasva nekem sem sikerült. Nem vagy értelmesebb a kutyámnál sem, nem hogy egy bolti eladónál.

Súlyosan fogyatékosnak kell lenned, ha nem érted, hogy miért nem kellesz senkinek.

Tipikus rendes fiú.

2019. máj. 29. 17:40
 5/49 anonim ***** válasza:
91%

Bazzdmeg, hogy ne lennél már erőszakos???

Iskolai programnak álcázod a randit: nem randi!! A lányt erőszakosan győzködöd, hogy csak a te nézőpontod a helyes. Ő látványosan visszavonul, lezártnak tekinti. Te pedig megrázod. WTF? Utána pedig megütöd, és "alig bírsz leállni", vagyis ha 4 férfi nem ugrik oda, ki tudja, mi a vége. És ezt nappal, nyilvános helyen.

2019. máj. 29. 17:44
 6/49 anonim ***** válasza:
78%

Undorito modon viselkedtel es meg csak meg sem bantad. Kar hogy nem tortek be az orrod ott helyben.

Erdekes mod rengeteg nem legjobban kinezo, nem kogazdag ferfinak is van noje. A szemelyisegeddel vannak kva nagy bajok. Komolyan te az a fajta ember lehetsz, aki egy haboru v ilyesmi idejen gyilkol meg kegyetlen aztan jaj nem erti meg a korulmenyek....

Hat NEM ez megbocsajthatatlan. Tudod ha mindenki szembejon az autopalyan, valszeg te mesz rossz iranyba.

2019. máj. 29. 17:45
 7/49 A kérdező kommentje:
De megbántam, sírtam, mondtam is. :/ Csak tudom, hogy mi vezetett ide.
2019. máj. 29. 17:50
 8/49 anonim ***** válasza:
93%

fogd fel, ez nem mentő körülmény. ennyi erővel sajnáljuk azt a srácot is, aki amerikában megölt hat embert, mert szegénynek mentális gondjai voltak és szűz, ezért kezdett az incel hülyeségekben hinni.

egyszerűen vannak pillanatok, amikor választhatsz hogy ember maradsz vagy nem, és te elbuktál.

remélem tudod, ennek tuti az egyetemen is híre ment, és ott sem fog veled épeszű lány többé szóbaállni.

2019. máj. 29. 17:53
 9/49 anonim ***** válasza:
89%
1. Ronda vagy és ezért nehéz a csajozás, ezen lehet változtatni ha mással tudod kompenzálni, de az a baj a Te esetedben, hogy van mellé egy stílusod is ami nem megnyerő. Egy férfi meg semmilyen körülmények között nem üt meg nőt, nem pofoz meg! Ez a viselkedés nem megengedhető. Ebből lesz az később a rendszeres családon belüli erőszak. Neked nem való barátnő, aki az első randin megpofozza a nőt annál valami nincs rendbe agyilag. Nem számít, hogy megbántad-e vagy sem, attól még megtetted és ilyet normális ember nem tesz. Én is sok lánynál próbálkozok és nem szoktak összejönni, de ennek ellenére eszembe nem jutna bármilyen módon bántani is.
2019. máj. 29. 17:55
 10/49 anonim ***** válasza:
91%

És az a csaj tehetett az egészről, akit megvertél? Ezek szerint az se lenne gond, ha odamész egy lányhoz, ő pedig tökön rúg, mert egyszer valaki bunkón szólította le, és rajtad levezeti.

Tudod, rengeteg férfit utasítanak vissza. De nem kezdenek el állat módjára viselkedni.

Ha te igen, akkor az a te hibád, és kezeltesd magad.

Addig pedig felesleges is próbálkozni. Van az a típusú beteg állat, akiről süt, hogy kerülni kell. Ez vagy te. Ezért utasítanak vissza. Soha, senkinek nem leszel annyira szimpatikus, hogy randira menjen veled.

Aki kicsit is ismer, az kerülni fog. Árra például mérget vehetsz, hogy a csaj összes ismerőse tudja, hogy megütötted, és azok is mindenkinek elmondják, akik leszedtek róla, és azok is, akik csak láttak. Szóval 10 km-es körzetben nagyjából mindenki tudja, hogy "első randin" a lánynak ugrottál.

2019. máj. 29. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!