Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában annak vannak társkeresési problémái, aki az élet más területein se boldog?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy általában ez a helyzet, és aki párkapcsolat nélkül is boldog tud lenni, látszik rajta, hogy szereti az életet, intelligens, vannak hobbijai, jó társaság, az párt is könnyebben talál.2019. ápr. 18. 15:42
1/18 anonim válasza:
En is igy vagyok...
Partalalas semennyire sem megy.
Intelligens vagyok, sok mindenhez hozza tudok szolni, sok mindenrol tudok beszelgetni, de amibe belekezdek, valahogy nem valik arannya a kezemben.
3/18 anonim válasza:
Tarskeresesi problémával az küzd aki ronda, aki ronda annak van valami defektje egészségügyileg, így bár egyes dolgokban kiemelkedhet, emberileg, nemileg mégis problémás, ezért általában nem is olyan felhőtlen, boldog.
5/18 anonim válasza:
Ez rám is igaz. Hobbijaim azok nekem is vannak, lehet velem beszélgetni, bár nincs kivel. A hobbijaimmal meg marhára nem tudok ismerkedni, meg eleve nagyon gátlásos vagyok. Ez utóbbi a legnagyobb baj.
6/18 anonim válasza:
"aki ronda annak van valami defektje egészségügyileg"
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
7/18 anonim válasza:
Most nem egy elszabott orról vagy kövérebb csípőről van szó.
8/18 anonim válasza:
Szerintem minden, amit felsoroltál az ugyanabból ered, méghozzá a felfogás és gondolkodásmód milyenségéből. Ezek mindenre kihatnak. Ha hosszútávon igaz az, hogy "minden téren peches" valaki, akkor ezeken kell először változtatni és megkeresni a gyökérokokat. Utána lassan elindul, aminek el kell :) 33/F
9/18 anonim válasza:
6-os a külső is az egészség része, le lehet pontozni, ha elcsúsznak az arányok a testen, arcon ott valami probléma van, aki csúnya az nem vonzó, aki nem vonzó az negatív visszajelzeseket kap még a saját nemétől is, de ha ettől megovjak, önmaga észreveszi egyszer, hogy nincs rendben és ez elég nagy törést fog okozni az önértékelésében, kár hogy erre nem figyelnek a gyerekeknél eléggé.
10/18 anonim válasza:
Fordítva gondolkodsz! Ha az ember elégedetlen magával, az kihat az életére is. A gondolataid határozzák meg az életed, és nem az élet a gondolataid.
Aki elégedett, céltudatos, elfogadja magát, az nem parázik rá a társkeresésre. Egyébként tényleg baromi nehéz észrevenni a saját igazi problémáid. Sajnos az egó ilyen téren nem barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!