Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Általában annak vannak társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában annak vannak társkeresési problémái, aki az élet más területein se boldog?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy általában ez a helyzet, és aki párkapcsolat nélkül is boldog tud lenni, látszik rajta, hogy szereti az életet, intelligens, vannak hobbijai, jó társaság, az párt is könnyebben talál.
2019. ápr. 18. 15:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

En is igy vagyok...

Partalalas semennyire sem megy.

Intelligens vagyok, sok mindenhez hozza tudok szolni, sok mindenrol tudok beszelgetni, de amibe belekezdek, valahogy nem valik arannya a kezemben.

2019. ápr. 18. 15:45
 2/18 anonim ***** válasza:
Ez baromsâg.
2019. ápr. 18. 15:46
 3/18 anonim ***** válasza:
12%
Tarskeresesi problémával az küzd aki ronda, aki ronda annak van valami defektje egészségügyileg, így bár egyes dolgokban kiemelkedhet, emberileg, nemileg mégis problémás, ezért általában nem is olyan felhőtlen, boldog.
2019. ápr. 18. 15:52
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Hármaska beletrafált.
2019. ápr. 18. 15:53
 5/18 anonim ***** válasza:
48%
Ez rám is igaz. Hobbijaim azok nekem is vannak, lehet velem beszélgetni, bár nincs kivel. A hobbijaimmal meg marhára nem tudok ismerkedni, meg eleve nagyon gátlásos vagyok. Ez utóbbi a legnagyobb baj.
2019. ápr. 18. 15:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

"aki ronda annak van valami defektje egészségügyileg"

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

2019. ápr. 18. 16:02
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Most nem egy elszabott orról vagy kövérebb csípőről van szó.

2019. ápr. 18. 16:06
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden, amit felsoroltál az ugyanabból ered, méghozzá a felfogás és gondolkodásmód milyenségéből. Ezek mindenre kihatnak. Ha hosszútávon igaz az, hogy "minden téren peches" valaki, akkor ezeken kell először változtatni és megkeresni a gyökérokokat. Utána lassan elindul, aminek el kell :) 33/F
2019. ápr. 18. 16:14
 9/18 anonim ***** válasza:
58%
6-os a külső is az egészség része, le lehet pontozni, ha elcsúsznak az arányok a testen, arcon ott valami probléma van, aki csúnya az nem vonzó, aki nem vonzó az negatív visszajelzeseket kap még a saját nemétől is, de ha ettől megovjak, önmaga észreveszi egyszer, hogy nincs rendben és ez elég nagy törést fog okozni az önértékelésében, kár hogy erre nem figyelnek a gyerekeknél eléggé.
2019. ápr. 18. 16:16
 10/18 anonim ***** válasza:

Fordítva gondolkodsz! Ha az ember elégedetlen magával, az kihat az életére is. A gondolataid határozzák meg az életed, és nem az élet a gondolataid.

Aki elégedett, céltudatos, elfogadja magát, az nem parázik rá a társkeresésre. Egyébként tényleg baromi nehéz észrevenni a saját igazi problémáid. Sajnos az egó ilyen téren nem barát.

2019. ápr. 18. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!