Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Általában annak vannak társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában annak vannak társkeresési problémái, aki az élet más területein se boldog?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy általában ez a helyzet, és aki párkapcsolat nélkül is boldog tud lenni, látszik rajta, hogy szereti az életet, intelligens, vannak hobbijai, jó társaság, az párt is könnyebben talál.
2019. ápr. 18. 15:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

Én így látom: akinek nincsenek komoly problémái saját magával, nagyjából megfelelőnek, rendben levőnek érzi magát, az tudja élvezni az életet, és idővel találkozik valaki számára megfelelővel, akit nem fog elriasztani a kétségbeesett ragaszkodásával, mert egyedül is elvolt.

Aki viszont belső önértékelési problémákkal küzd, kevésnek érzi magát, az mindennél jobban vágyik a pozitív megerősítésre, hogy valaki értékesnek, vonzónak tartsa, és emiatt nem az életet élvezi, hanem erre van ráfeszülve. Ez viszont érződik az emberen, és elijeszti az olyan potenciális partnereket, akiknek nincsenek hasonló gondjai.

Hogy az utóbbira mi a megoldás, arra még én sem jöttem rá, #mylife

2019. ápr. 18. 16:17
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

"ha elcsúsznak az arányok a testen, arcon ott valami probléma van"

Valaki tök egészségesen is lehet csúnya, az megvan, ugye?

"aki csúnya az nem vonzó"

Köszi, Sherlock...

"aki nem vonzó az negatív visszajelzeseket kap még a saját nemétől is"

Csúnya vagyok, soha nem kaptam negatív visszajelzéseket a saját nememtől 😂😂😂

2019. ápr. 18. 16:21
 13/18 A kérdező kommentje:
11-es, igen, én is kb. erre gondoltam.
2019. ápr. 18. 16:26
 14/18 anonim ***** válasza:
12-es és mi a csúnya rajtad? Egészség nem csak azt jelenti, hogy nem szenvedünk valami közismert járványos, halálos betegségben.
2019. ápr. 18. 19:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Az egészségnek semmi köze a szépséghez!Elég bölcsödés meglátás, hogy aki nem szép, az biztos beteg.Ismerek nagyon szép, de beteg embereket.És vannak rondák, akik tök egészségesek és száz évig elélnek.
2019. ápr. 19. 07:34
 16/18 anonim ***** válasza:
15-s akkor szólj a fogorvosoknak, bőrgyógyászoknak, endokrinologusoknak, gyogytornaszoknak, füll-orr- gegeszeknek, pszichológusoknak stb. Hogy a munkájuk nem tartozik az egészségügyhöz, mert nélkülük is el lehet élni 100 évig.
2019. ápr. 19. 07:46
 17/18 anonim ***** válasza:
"szereti az életet, intelligens, vannak hobbijai, jó társaság, az párt is könnyebben talál." Ilyen vagyok (bár az intelligencia relatív, és sosem mértem, de feltételezem mérnöki BSc-vel a 100 azért megvan.) Mégsem volt senkim így 30 felett, csak "jó haver vagy" szinten.
2019. ápr. 21. 16:01
 18/18 anonim ***** válasza:
14: Egyébként attól, hogy nem vagy elhízott vagy sovány, minden fogad ép, adsz a higiéniára és amennyire lehet "kultúrált" ember vagy,stabil vérképpel.... még nem leszel sármos és jóképű sem, hiába vagy papíron egészséges. (Hidd el, én így vagyok.)
2019. ápr. 21. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!