Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában annak vannak társkeresési problémái, aki az élet más területein se boldog?
Én így látom: akinek nincsenek komoly problémái saját magával, nagyjából megfelelőnek, rendben levőnek érzi magát, az tudja élvezni az életet, és idővel találkozik valaki számára megfelelővel, akit nem fog elriasztani a kétségbeesett ragaszkodásával, mert egyedül is elvolt.
Aki viszont belső önértékelési problémákkal küzd, kevésnek érzi magát, az mindennél jobban vágyik a pozitív megerősítésre, hogy valaki értékesnek, vonzónak tartsa, és emiatt nem az életet élvezi, hanem erre van ráfeszülve. Ez viszont érződik az emberen, és elijeszti az olyan potenciális partnereket, akiknek nincsenek hasonló gondjai.
Hogy az utóbbira mi a megoldás, arra még én sem jöttem rá, #mylife
"ha elcsúsznak az arányok a testen, arcon ott valami probléma van"
Valaki tök egészségesen is lehet csúnya, az megvan, ugye?
"aki csúnya az nem vonzó"
Köszi, Sherlock...
"aki nem vonzó az negatív visszajelzeseket kap még a saját nemétől is"
Csúnya vagyok, soha nem kaptam negatív visszajelzéseket a saját nememtől 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!