Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan srácokat is lelúzerezik, akik amúgy a csajozáson kívül, az élet más területein remekül megállják a helyüket?
Én csak azt szoktam lúzernek nevezni, aki "halmozottan" az, főleg ha egyébként ez a saját hibájából van de nem is akar változtatni. Mindenkinek vannak területek az életében, amikben tök lúzer szerintem. Csak egy ilyen "kriptonit" alapján hülyeség valakit lúzernek nevezni. Kivéve persze ha ezt az egy dolgot kivetíti az egész életére, és önmagát teszi ezzel sikertelenné mindenben. Nem jut eszembe jobb példa, de ez kb olyan, mint hogy én teljesen hülye vagyok a matekhoz. Ettől függetlenül nem gondolnám magam lúzernek, nincs is rá szükségem (mondjuk szerintem senkinek nincs). Viszont ha úgy állnék hozzá, hogy teljesen értéktelen az életem amiért nem értek a matekhoz, akkor már simán lehetne lúzernek nevezni. Vagy ha azt mondanám, hogy én nem fogok soha dolgozni, vagy azonnal otthagyom az egyetemet, mert nem értek a matekhoz. Ezzel nyilván elcseszve az egész életem.
Szóval számomra az, hogy lúzernek tartok-e valakit leginkább attól függ, hogy mennyi mindenben teljesít rosszul, és hogyan áll ehhez hozzá.
“Viszont ha úgy állnék hozzá, hogy teljesen értéktelen az életem amiért nem értek a matekhoz, akkor már simán lehetne lúzernek nevezni. “
Nem mindegy, hogy matekból vagy szar, vagy férfiként selejt, ne tegyünk már egyenlőséget a kettő közé. Férfiatlan férfiként élni nő nélkül kínszenvedés, vehetsz akármit, elerhetsz akármit, akkor is csak egy utolsó lúzer leszel mások szemében, egy köcsög akit kiröhögnek, úgy aztán sok értelme van másba feccolni az energiát, kérdező azért nálad nem ilyen drasztikus a helyzet ahogy látom, te csak szimplán érdektelen vagy a témában.
a csajozáson kívül, az élet más területein remekül megállják a helyüket"
Őket szokták 30 éves koruk után a nők palira venni és eltartatni magukat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!