Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az év elején eldöntöttem, hogy kimozdulok végre a komfortzónámból, és irány az éjszakai élet. Eredmény azóta sincs. Nincs értelme folytatni?
Már sokszor kérdeztél, te vagy a Nappaliba járó srác, ugye?
Az a baj, hogy ha mindig ugyan oda mész és mindig ezt az egymagam vagyok számot adod elő, akkor az ottani törzsközönség már régen úgy ismer téged, mint a különc csávó, aki magában iszik.
Menjél más helyekre, mindig máshová és beszélgess, ne a pultossal, hanem (ha a pult közelében vagy, akkor) a pultnál sorban állókkal, a kint dohányzókkal, stb. Nem vagyok cigi párti, sőt, de régen dohányoztam és tudom, hogy cigi közben nagyon könnyű szóba elegyedni.
- Bocs, tudsz adni tűzet?
- Persze
- (Rágyújtasz) Köszönöm.
És jöhetnek az ártatlan nyitó kérdések (közül valamelyik):
- Nem tudod hol van a közelben dohánybolt? (Tedd a teljesen tájékozatlant és kérd meg, hogy magyarázza el, viccesen visszakérdezhetsz direkt rosszat: "akkor balra?")
- De jól esik kijönni, bent már alig volt levegő/meg lehet süketülni, gyakran jártok ide?
- Képzeld múltkor kértem egy vén faszitól tüzet és gyufával kínált, ki az, aki még azzal gyújt rá?
Stb.
De ha nem akarsz cigizni, a pultnál simán lehet dumálni pár szót. Ne akarj elsőre csajozni. Ne akarj elsőre több órás beszélgetéseket. Szépen haladj fokozatosan. Ha már egy helyen vannak jó tapasztalataid, oda nyugodtan menj vissza, megint beszélj pár szót, akivel korábban. Előbb-utóbb már ismerősként fognak üdvözölni (nyilván nem mindenki, de azokkal ne foglalkozz).
36F (szintén pécsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!