Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tökéletes fiúként van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tökéletes fiúként van értelme megpróbálkozni a csajozással?

Figyelt kérdés

Nemsokára 22 éves leszek, de barátnőm még nem volt, leszámítva egy barátság extrákkal kapcsolatot.

Soha nem próbáltam komolyabban közeledni senkihez, aki tetszett is, mert minek.

Most tetszik egy igencsak szép és csinos lány, de előre látom a kudarcot, valamiért mégsem tudom kiverni a fejemből.

Érdemes kezdeményezni ha nem vagyok veszettül jóképű, izmos?

Pozitívumként annyit tudnék magamnak felsorolni, hogy magas vagyok, jó a hajam, szép a szemem és nem vagyok szegény, buta. Személyiségre pedig semmi extra. A humorom is lehetne jobb meg a beszélőkém is.

2019. ápr. 12. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne?! Mi vesztenivalód van? Legfeljebb elküldenek, nem kell ezt túllihegni.

A 'tökéletes' amúgy sem létezik.

2019. ápr. 12. 18:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézd ha beszélgettél már a lánnyal más okból, tehát nem totál vadidegen, akkor mindenképp.

Én a leszólításnál 2 dolgot tartok egyensúlyban:

1. A lányt ne zaklassam ha túl népszerű, és mindenki folyamatosan leszólítja, illetve ha vadidegen.

2. Ha már több órán/napon keresztül sikerült megfigyelnem, és nem kapott leszólítást, akkor viszont szeretem rövidrezárni a dolgokat: elhívom, és ha nemet kapok nem csinálok belőle nagy dolgot.

Néha olyan párokat látok, akik nagyon nincsenek egy szinten, szóval nem lehet előre megmondani tetszenél-e neki.

2019. ápr. 12. 18:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs tökéletes, ezek alapján veled meg nincs semmi baj. Mindenképpen próbáld meg, csak azzal vezthetsz, ha nem próbálod. A legtöbb normális lánynak nem a fullos kocsog gyerekek kellenek, rengeteg esélyed lehet.
2019. ápr. 12. 18:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Egy szót sem beszéltem még vele, de látásból ismerem, mivel egy városban élünk, általánosig egy iskolába jártunk.

Élőben nagyon ritkán találkozunk, mondjuk nem is igazán lenne hol kezdeményezzek, megszólítsam.

Háát, jó, de ebbe azért ne menjünk bele. Magamat például nehezen tudnám vele elképzelni. Nem azért mert akkora szakadék lenne, de én inkább átlagos, talán enyhén jóképű vagyok, míg ő egy szép arcú, jó alakú csaj.

2019. ápr. 12. 18:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem batran próbálkozz :) az hogy egy lány jól néz ki, egy dolog. Engem is csinos nak, és elég vonzónak tartanak, ettől függetlenül barkinek adok esélyt, aki számomra bármilyen oldalról szimpatikus :) nem tudhatod, mit gondol rólad :) veszteni valód nincs :) max azt mondjak, nem, de te megprobaltad. Szerintem ez meg mindig jobb, mint a mi lenne ha. Mindenki kap elutasítást, nincs olyan aki nem . Meg nekem is egyszer azért volt elutasitasom. Mert az illető szerint túl szoke a hajam :D bármi lehet és bármi nem lehet. De próbálkozni kell :)
2019. ápr. 12. 19:03
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen, ez te vagy. Viszont mi van ha neki csak a nagyon jóképűek jönnek be, akik fel is tudnak mutatni valamit.

Az a gond hogyha meg is próbálnám akkor nem csak annyi lenne, hogy megráznám magam és mennék tovább, hanem idegesítene és másoknál megint nem mernék évekig próbálkozni.

2019. ápr. 12. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Nézd! Ki tökéletes? A te életednek te vagy a főszereplője, sose feledd. Az életed meg pontosan a gondolataidnak a mintájára jön létre. Ha te egy elesett embernek tartod magad, akkor miért várod hogy másként nézzenek rád?

A lány kérdés. Most van barátnőd? Nincs. Ha odamész ahhoz a lányhoz és elutasít, na puff neki, ugyanott vagy mint jelenleg. Viszont ha már elkezd veled beszélgetni, ott van az esély, és máris lehet barátnőd. Összefoglalva, ha nem kérsz ebédet, akkor 100% hogy éhes maradsz. Ha kérsz és kapsz, máris nyertél.

Az elutasítás sem a te személyes tragédiád, hanem egy jó kis tapasztalat, hogy legközelebb másként csináld.

Vagy inkább felteszem a kérdést: hogyan gondolod az életed úgy, hogy már eleve kudarcnak bélyegzed magad és az egész hozzáállásod ahhoz, amit szeretnél? Nem érzed a 22-es csapdáját?

Egy jótanács: Pontosan azt kapod amit érdemelsz. Akár jó, akár rosszat. Minden a gondolataidnál kezdődik, majd a cselekedeteiden át határozod meg az egész jövőd!

Egy kis gyakorlati tanács, remélem tudok segíteni:

Vegyél két A4-es lapot. Az egyikre írd le a jelenlegi véleményedet magadról. Ne sajnáld magad, írd le őszintén.

Ezután a másik lapra írd le, hogy milyennek szeretnéd látni magad. Tedd egymás mellé a két papírt, és dönts! Te melyiket választanád? Amelyik nem tetszett, azt gyűrd össze és dobd ki. Amelyik megmaradt, az vagy te, élj ezek szerint. Ha nem hiszel magadban, akkor egy lány hogy higgyen? Ha vannak gyengeségeid az nem baj, legalább látod hogy hol kell erősíteni. Azokat se gyengeségnek fogd fel, hanem úgy, hogy azok a sikeredhez vezető macskaköves út bukkanói.

Sok sikert hozzá, meg tudod csinálni!

2019. ápr. 14. 12:41
 8/11 A kérdező kommentje:

Teljesen más a kettő, nem lehet egy kalap alá vonni a két dolgot. A párkapcsolatok egy, a karrierem mondjuk meg a másik, amelyek egymástól függetlenek. Lehetek én határozott, magabiztos, szorgalmas, aminek hatására sikeres leszek, és lesz egy jó munkám. Attól függetlenül ha nem vagyok olyan szerencsés genetikailag mint más embertársam akkor húzhatom le magam a wc-n, nem leszek sikeresebb a nőknél (most majd mondhatják, hogy a pénzre jönnek a nők, meg 30 felett majd jó leszek én is, persze, csak akkor már nekem nem fognak hiányozni).

Ide figyelj utolsó, én nem tartom magam sem elesettnek, sem kudarcnak, mivel nem is vagyok az. Ettől viszont nem is fogok jópasivá változni, úgysem az a lány lesz a barátnőm. Olyan nincs egyébként, hogy ő meg én. Ha látnád a képünket akkor megértenéd, csak hát ezt így nem tudhatod. Mindenki úgy van vele, hogy ha lehet akkor a legszebbet válassza magának.

2019. ápr. 14. 14:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Jól van, könnyebb kifogásokat találni, de tudod mit? Nekem tök mindegy. A te életed, te rendelkezel vele! :)
2019. ápr. 14. 15:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi abba a kifogás, hogy nem születtem jóképűnek, de jól van, köszönöm szépen.
2019. ápr. 14. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!