Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tökéletes fiúként van értelme megpróbálkozni a csajozással?
Nemsokára 22 éves leszek, de barátnőm még nem volt, leszámítva egy barátság extrákkal kapcsolatot.
Soha nem próbáltam komolyabban közeledni senkihez, aki tetszett is, mert minek.
Most tetszik egy igencsak szép és csinos lány, de előre látom a kudarcot, valamiért mégsem tudom kiverni a fejemből.
Érdemes kezdeményezni ha nem vagyok veszettül jóképű, izmos?
Pozitívumként annyit tudnék magamnak felsorolni, hogy magas vagyok, jó a hajam, szép a szemem és nem vagyok szegény, buta. Személyiségre pedig semmi extra. A humorom is lehetne jobb meg a beszélőkém is.
Ha úgy nézzük, senki sem Adonisz. Ha a külsőségeken lovagolsz, akkor alakíts a külsődön. Ha az arcod nem tetszik, plasztikáztasd, vagy fogadd el olyannak, egyéb választásod nincs. Abba a csapdába meg ne ess, hogy a 10 pontos lányokat tudod csak elképzelni magad mellé. elárulom, mindenkinek tetszik a szép, de objektívnek kell lenni. Pontosan ezért mondom, hogy nem lehet a Megváltóra várni, kizárólag TE tudod alakítani a sorsod.
Abból építkezz amid van!
"Előre látom a kudarcot". Most mégis, ezt nem TE gondolod???
A veszettül jóképű meg izmos önmagában szerinted mit ér? Szerinted a lányok csak egy gépek?
43 éves vagyok, és én is hasonlóan gondolkodtam mint te annak idején. Akkor nem volt még internet, nem igazán tudtam előremutató gondolatokat, tanácsokat találni.
Én azt csináltam, hogy az egyik napon úgy keltem fel, hogy ennyi, elegem van önmagamból. Ott, abban a percben kitöröltem a külvilágot mint önsorsrontó besugárzást az életemből, és elhatároztam hogy mindent kizárólagosan magamhoz mérek. Ott, az a perc volt a nulla pont, attól fogva az volt a viszonyítási alap. Magammal "versenyeztem", az akkori kezdőponton álló önmagam volt az az ember, akit túl kellett szárnyalnom. Nem mást! Persze hogy vannak nálam okosabbak, izmosabbak, jóképűbbek, gazdagabbak. Viszont az akkori önmagamra mára már 200 kört rávertem, ami éppen annyi önbizalmat adott, hogy sikeressé vált az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!