Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van kizárólag csúnyáknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van kizárólag csúnyáknak társkeresési oldal vagy ismerkedési lehetőség?

Figyelt kérdés

Ma már mindenhonnan, kifejezetten a közösségi média

erőteljesen a tökéletes szépség folyik. Mit csinálhat az az fiú/lány aki nem szép? Nem az ápoltságról meg a márkás ruhakról a sportos testről beszélek hanem hogy valakinek egyszerűen csúnya az arcberendezése.

És még erre rájön a szegénység és testi genetika.

2019. ápr. 14. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Mindenkinek med tetszik, növeld az önbecsülésedet és önbizalmadat.
2019. ápr. 14. 12:33
 2/8 A kérdező kommentje:

#1 köszi a választ, de a legnagyobb jóindulattal kérlek hagyjuk már ezt az önbizalom marhaságot! A szeresd magad, fogadd el magad, higgy magadba , mindenki egyenlő dumától a maradék hajam kihullik, pedig nagy kevés van...

Vannak szép emberek és vannal csúnyák. Ezt nem kell továbbragozni. A kérdésem a csúnyákra vonatkozik....

2019. ápr. 14. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
42%

1. vagyok.

Te tudod. Én meg azt tudom, hogy a szépség és a csúnyaság szubjektív, és a személyiséggel igen is sokat lehet javítani a helyzeten, de ha nem akarod megkönnyíteni a párkeresést akkor hajrá, maradj ilyen.

2019. ápr. 14. 12:45
 4/8 anonim ***** válasza:
40%

Van kizárólag hülyéknek szervezett versenyek, tehetségteleneknek szervezett pályázatok? Kb. így hangzik számomra ez a kérdés:DD

Aki kifejezetten csúnya, azzal mégis mit lehet kezdeni? Elég hülyeségnek hangzik ilyen oldal, ahol arra várnak az emberek, hogy végre valaki megsajnálja őket és e célból összejöjjön vele.

Tudod, nem kötelező párkapcsolatban lenni. Aki csúnya, visszataszító, aki is szép emberekhez vonzódik, mert egyszerűen rondákhoz nehéz vonzódni, nem lehet szeretni valakit, aki igénytelen, akkor már inkább az egyedüllét.

A másik, hogy a szépség részben szubjektív is, tehát akit te csúnyának tartasz, az lehet, hogy valaki másnak szép, főként amikor igényes emberekről beszélünk, akik amúgy adnak magukra, elég sértőnek veszik, ha te le rondázod őket a genetikai adottságaik miatt. Pláne nagy idiótaság lenne elvárni, hogy szépség hibákkal rendelkező emberek regizzenek egy oldalra, ami kizárólag a megalázásról szól, tehát arról, hogy elismerik rólad, hogy ronda vagy és csak emiatt ismerkednek veled. Szerinted ki a francnak lenne kedve csatlakozni ilyen szánalmas oldalhoz? Normális vagy te? Inkább ne ismerkedj te ilyen mentalitással, jó lesz neked egyedül is. Nem a kinézeted miatt, hanem a felfogásodért is....

2019. ápr. 14. 13:31
 5/8 A kérdező kommentje:

#4 nem megsajnálni, megérteni!

Óriási különbség. Pont az ilyen előitélet és hozzáállas miatt van annyi magányos ember akik nem úgy néznek ki mint a cimlap, meg a tvmüsőr szereplők.

Akik mondjuk betegség miatt kövérek, akik kopaszok, kancsalok stb stb...

Azokra gondolok akik szeretre vágynak, de nem kapják meg mert nem szépek. Ők mit csináljanak?

Az igényessêget ne keverjük bele... Főleg azoknál ne akik a nehéz életkörülményeik miatt nem költhetnek élhetnek úgy mint a gazdagok...ők is maradjanak egyedül?

2019. ápr. 14. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:

# 5 Értelek, csak nem értettem, hogy mit értesz itt "csúnya" alatt. Te is arról írtál, hogy valaki "nem tökéletes szépség", mint a címlapokon, tehát szerinted ettől már csúnya?

Sok önbizalom hiányos ember van, aki csúnyának tartja magát, mert nem "tökéletes" az arca, ezalatt úgy értve, hogy nem olyanok az arcvonásai, mint egy modellnek. Nem kopasz kancsalokról beszélek, hanem arról aki átlagos, de még sincs magával megelégedve. Azt nem tudom, hogy akik gyakorin panaszkodnak a kinézetükre, azok hogy nézhetnek ki a valóságban, de elfogadom, hogy vannak, akiknek reális problémáik vannak ilyen téren.

2019. ápr. 14. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:

"annyi magányos ember akik nem úgy néznek ki mint a cimlap, meg a tvmüsőr szereplők."

Pontosan erről beszélek. Itt szerinted mindenki sajnálni való, aki nem úgy néz ki, mint egy cimlap és tévéműsor szereplő. Én sem így nézek ki, tehát akkor én is csúnya vagyok? Azt hiszem te sem fogalmaztad meg világosan a problémát. Szerintem nem kéne valaki csúnyának érezze magát csak azért mert nem tökéletes, tehát nem tudom neked mi bajod...

2019. ápr. 14. 15:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Azért attól hogy a szépség szubjektiv, attól megvannak a kategóriák. Csúnyák , átlagosak, szépek.

Azokra gondolok aki mondjuk egy 10-es skalán ha mindent kimaxolnak se lesznek jobbak 5-6-os. Amit mondjuk egy átlagos alapból hoz.

A cimplapos hasonlat lehet hogy túlzás de ez ma az elvárás. Tehát az átlagos külsejúeket nem kell sajnálni, viszont a csúnyákkal nagyobb együttérzés kellene, hiszen nem tehetünk arról hogy nézünk ki.

És nem szeretnék úgy élni mint a modellek hogy az tegye ki az életem hogy hogy nézek ki. Nem akarok mindig azon dolgozni hogy szinten tudjam tartani a max 5-6.

2019. ápr. 14. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!