Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha magányos férfiként már annyira nem bírom a társkeresési kudarcokat, hogy teljesen kifordulok magamból?

Figyelt kérdés

Több, mint 100 lánynál próbálkoztam az elmúlt évben, teljesen eredménytelenül, mindenféle kifogásokkal, lenéző tekintetekkel elhajtanak, mint egy senkiházit, vagy egy idegesítő szórólapost vagy biztosítási ügynököt. Dolgozom, mellette egyetemre is járok, a legutóbb elhívtam egy lányt, sulis dolognak álcáztam, majd próbáltam a találkán fenntartani a beszélgetést. Témáztunk, és egyszerűen olyan csacskaságokat hordott össze komolyabb párkapcsolati témákról, hogy lehetetlen volt szó nélkül hagyni. Értelmes vita helyett az lett a vége, hogy látszott, hogy emberszámba sem vesz, végül a telefonját nyomkodva nézett levegőnek amikor kicsit megráztam, azt mondta, hogy nem érdekli egy szavam sem, még elgondolkodni sem fog. Nem bírtam tovább, szégyen vagy nem, de elcsattant egy pofon. Alig bírtam magam leállítani és a helyen, ahol voltunk, egyből jött vagy 4 srác akik fenyegettek rendőrséggel, aláztak. Hazamentem és órákig sírtam ezek után, szégyellem magam, de iszonyatosan elborultam, annyiszor voltam már semmibe véve.

Nagyon elegem van a kudarcokból és abból, hogy emberszámba sem vesznek még akkor sem, amikor tudom, hogy értelmesebb, több vagyok, még a bolti eladó értelmi szintjén lévő lányoknál is hazug módon teperni kell, istennőként kezelni őket és még az sem garancia, hogy lesz valami.

Hogyan lehet ezt átvészelni?

2019. máj. 29. 17:29
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
33%

Nem simogatni kell, de nem is ezt művelni vele, amiket ti.

Egy pofonért börtönbe kerülni, ráadásul ennyi időre? Hát maximum ha a lány a földön maradt volna vérezve. Egyébként a rendőrség sem tehet semmit, ha egy pofonért minden ember börtönbe kerülne, akkor nem sok szabad ember lenne az országban, és mindenhová börtönöket kellene építeni. 🤣

2019. máj. 30. 09:31
 42/49 anonim ***** válasza:
27%
De már leírtam azt, hogyha a lány időben kapcsol, hogy itt valami nem stimmel ahelyett, hogy a telefonját nyomkodja és megmondja neki, hogy nem erre számított, akkor talán nem ilyen vége lett volna.
2019. máj. 30. 09:36
 43/49 anonim ***** válasza:
85%

Ki kerult bortonbe? XD senki. Semmi baja nem lett a kerdezonek.

En mondjuk valoban levezetem itt neha a vizsgaidoszaki stressztXD

De alapvetoen meg ha ertem is h erzi magat a kerdezo, akkor is megvetem. Egyszeruen az h szar eleted van nem mentseg az ilyen tettekre. Raadasul o generalja maganak, rajohetett volna mar, hogy valamit nagyon rosszul csinal, ha ennyi lanybol soha senki nem reagalt pozitivan. Kb olyan mint az a legy, amelyik bejott a szobaba es nwm jut ki, es hiaba ment mar neki 99x az ablakivegnek, nekimegy 100x is.

Raadasul ezzel a lannyal meg csak nem is randiztak! Nem tudjuk hogy zajlott az egesz. Lehet tok sertoen vagy kioktatoan jott le a lanynak, mikor reagalt a "csacskasagaira" (jelzem kettejuk kozul valszeg a lany az, aki volt mar parkapcsolatban, a kerdezo meg sosem, szoval ki tudja ki mondott csacskasagokat), mire a lany inkabb ugy volt vele lezarja az egesz vitat. Normalis ember erre ugy reagal h elsetal, nem ugy h megpofozza a masikat. Egyszeruen ....

Ez olyan, h hiaba pl egy eroszakolo iy lehet ilyen hatterrel rendelkezik, soha de soha nem fogom ezert megsajnalni. A sajat nyomorod nem mentseg arra, hogy embertelenul viselkedj.

2019. máj. 30. 09:39
 44/49 anonim ***** válasza:
39%
A lány is elsétálhatott volna, miután elmondja azt, amit fentebb írtam.
2019. máj. 30. 09:54
 45/49 anonim ***** válasza:
68%

A lany ugy dontott bedurcizik. Azert a bedurcizas es pofon kozott eleg nagy a kulonbseg. Lehet siman megsertodott, amit a kerdezo begozolve ugy ertelmezett mar megint semmibe veszik. Vagy egy kavezoban voltak es meg nem fizetett. Lehet a baratnojenek irta epp h mekkora brom ez a srac, azt hitte vmi sulis dologra hivja aztan szuzkent elkezdi a parkapcsolatokrol kioktatni:D

Az a baj h amit csinalsz utolso az tipikus aldozathibaztatas. Ez a minekmentoda, miert ugy oltozott kategoria....

Oke, en sem maszkalok mar miniben a varosban ejfel utan, mert sok a beteg ember. De regen volt 1-2 alkalom. Akkor en megerdemlem h megeroszakoljanak meg nem kene bulizgatni 17 evesen es akk nem tortenne ez meg ingerelni vizualisan a ferfiakat mi?

Nagyon konnyu a hozzaallasodtol eljutni idaig. Ami azert vicces, mert a nagy himsoviniszta ferfiak eszre sem veszik, hogy mikozben szapuljak meg kr vazzak a nemi eroszak aldozatait, a sajat nemuket egy kanos gorilla szintjere lovik be, akik nem kepesek a legalapvetobb onmegtartoztatasra sem.

2019. máj. 30. 10:01
 46/49 anonim ***** válasza:
68%

A sulis programnak álcázott randit nem tudjuk, hogy mi volt valójában. Gondolom, szegény lány már régen otthagyta volna a bús pichába, ha megteheti. Erősen azt érzem, hogy nem tudott elmenni.

Egyébként a kérdező is ugyanúgy megtehette volna, hogy köszön és távozik. De ő úgy döntött, hogy előbb rángatja, aztán megüti. És még szóvá is teszi, hogy a srácok bealázták...

Azt kell mindenkinek megértenie, hogy itt fordított az ok és az okozat. Most az egyetemen ennek híre megy. Vajon a következő lány, akit onnan elhív, miért fog nemet mondani? Pont azért, mert nem akar ráfázni!

Nem azért ilyen elborult, frusztrált, önimádó és nőgyűlölő, mert elutasítják. Azért utasítják el, mert ilyen! (Nem azért büdös a Lakatos Marlonbrando szája, mert nem csókolózik vele senki! Fordítva.)

Nem ő az egyetlen, akit több lány is elutasított. Ezt mindenki átélte! De csúnya is lenne, ha mindenki erre hivatkozva ütni kezdi a következőt, aki nemet mond!

Az is elég árulkodó, hogy egyesek elbagatellizálnak egy pofont, mintha az olyan természetes dolog lenne, hogy egy nő időnként kap egyet, de másnap nem is emlékszik rá. Szerinted neked miért nincs csajod?

2019. máj. 30. 10:27
 47/49 anonim ***** válasza:
17%
Harmadszor és utoljára szólok hozzá a vitához: nem azt mondtam, hogy a buksiját meg kellene símogatni a kérdezőnek, vagy hogy bármilyen módon elnézőnek kellene lenni vele. Azt mondtam, hogy ilyenkor nem a kérdező elutasítása, kirekesztése, leszólása az, amely jobb helyzetet eredményez a jelenleginél. A megtörténtek után arra kell törekedni, hogy a helyzet javuljon, ne forduljon elő többet. Ennek pedig a kulcsa a kérdező lelki beállítódásaiban van, azon kell változtatni pozitív irányban. Amíg az nem változik vagy egyenesen romlik, jelentős az esélye, hogy megint nem tud majd uralkodni magán hasonló helyzetben. A változáshoz a pszichológus szakember messze a legnagyobb eséllyel kecsegtető megoldás, aki egyrészt segít feloldani a felhalmozódott frusztrációkat, másrészt megtanít a kérdezőnek olyan lelki technikákat, amelyekkel a dühét, feszültségeit kezelni tudja. Az ilyen terápiák nem mindig kellemesek, nehéz konfliktusokkal is járhatnak, néha lelkileg is megterhelők, de tartós kivezető utat jelenthetnek. Ez a megoldás jár a kérdezőnek magának is és mindenki másnak is a legkielégítőbb és legtartósabb eredménnyel. Értek valamenyire a pszichológiához, ezért írom le mindezt. Persze én értem az ösztönösen ítélkező kommentelők indulatát is, csak a tapasztalatok azt mutatják, hogy az efféle leszólások, büntetési javaslatok, meg hasonlók még rontanak a hasonló helyzeteken, s ez hosszabb távon az égvilágon senkin nem segít. Egyszóval ismételten bátorítanám a kommentelőnek, hogy mielőbb keressen pszichológust, ez a kiút.
2019. máj. 30. 13:07
 48/49 anonim ***** válasza:
40%
#47-es: na, erre nagyon kíváncsi leszek, hogy a kérdező hallgat-e rád, és valóban elmegy-e szakemberhez.
2019. máj. 30. 14:01
 49/49 anonim ***** válasza:
57%
47, mi nem vagyunk orvosok, ez itt nem terápia, itt kiírsz egy kérdést, sztorit, és véleményeket kapsz, ha tetszik, ha nem. Ha nekem az a véleményem, hogy a kérdező egy csicska, akkor ez van és kész. Ki nem xarja le a lelki világát.
2019. máj. 30. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!