Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha magányos férfiként már annyira nem bírom a társkeresési kudarcokat, hogy teljesen kifordulok magamból?
Több, mint 100 lánynál próbálkoztam az elmúlt évben, teljesen eredménytelenül, mindenféle kifogásokkal, lenéző tekintetekkel elhajtanak, mint egy senkiházit, vagy egy idegesítő szórólapost vagy biztosítási ügynököt. Dolgozom, mellette egyetemre is járok, a legutóbb elhívtam egy lányt, sulis dolognak álcáztam, majd próbáltam a találkán fenntartani a beszélgetést. Témáztunk, és egyszerűen olyan csacskaságokat hordott össze komolyabb párkapcsolati témákról, hogy lehetetlen volt szó nélkül hagyni. Értelmes vita helyett az lett a vége, hogy látszott, hogy emberszámba sem vesz, végül a telefonját nyomkodva nézett levegőnek amikor kicsit megráztam, azt mondta, hogy nem érdekli egy szavam sem, még elgondolkodni sem fog. Nem bírtam tovább, szégyen vagy nem, de elcsattant egy pofon. Alig bírtam magam leállítani és a helyen, ahol voltunk, egyből jött vagy 4 srác akik fenyegettek rendőrséggel, aláztak. Hazamentem és órákig sírtam ezek után, szégyellem magam, de iszonyatosan elborultam, annyiszor voltam már semmibe véve.
Nagyon elegem van a kudarcokból és abból, hogy emberszámba sem vesznek még akkor sem, amikor tudom, hogy értelmesebb, több vagyok, még a bolti eladó értelmi szintjén lévő lányoknál is hazug módon teperni kell, istennőként kezelni őket és még az sem garancia, hogy lesz valami.
Hogyan lehet ezt átvészelni?
Nem, senki nem mondta, hogy rendben lenne, ha a no megut egy ferfit. Akkor azt elkonyvelnem egy indulatoa hisztis pitchanak. Csak primitiv ember uti meg a masikat ha van mas mod a dolog rendezesere.
DE pl a baratom szabolcsbol jott, bizony fiatalkoraban volt hogy meg kellett vedenie magat. Egy ferfi ne is szaladjon el ha helyzet van hanem vedje meg magat.... (nyilvan ha vasaggyal 40 kilo szaladjon, csak vhogy arra en nem tudok ferfikent nezni, aki nem viselkedik ferfikent)
Es igen, egy ferfinek nagyobb blama megutni egy not, mert a nok alt fizikailag gyengebbek es torekenyebbek. Amig ha egy no megpofoz kb a pofid kicsit piros lesz, addig neki lehet felreped a szaja ha elengeded a kezed stb.
Kar kiforgatni azt amit mondunk. Igen, szerintem GAZ, ha valaki a gyengebbet bantja, sokat elarul egy ember jellemerol. Nem hiaba rengeteg novero fhasz amikor egyenlo ellenfellel kerul szembe, fulet farkat behuzza.
Ja es erdekes. Multkor a trolin felszallt par eleg lezullott kannasboros csavo, meg egy lany, az is ilyen eleg zullot kinezetu volt, de folyt az orrabol a ver es falevelek a hajaban... a pasi meg uvoltott ra hogy le nem ulsz te kr va alljal csak...
Es oke, h lecsuszott emberek, de a sok pasi allt ott mint egy brom, egyedul en huszoneves lanykent alltam fel, hogy undoroto mocskos fereg be beszelj igy. Meg a lanynak mondtam hogy ne hagyja, hogy ezt tegye...
Lehet nem ert semmit az egesz, de akkor se tudtam befogni a szam....
Erdekes olyat vhogy ritkan latni, hogy no beszel igy..
"mindenféle kifogásokkal, lenéző tekintetekkel elhajtanak, mint egy senkiházit, vagy egy idegesítő szórólapost vagy biztosítási ügynököt"
Azért, mert pont ugyanolyan idegesítő lehetsz, mint a felsoroltak. 100 emberből 100 lenéz, de szerinted még mindig nem veled van a baj. Olvasni is szánalmas a sztoridat.
Ez a helyzet nem következett volna be, hogyha a lány időben közli, hogy inkább hagyják ezt az ismerkedést, és hogy valószínűleg nem egymást keresik. Ehelyett inkább bámulta meg nyomkodta a hülye telefonját, miközben hozzá beszélt a kérdező. De sebaj, kb. egy hónap múlva már nem is fog eszébe jutni ez az egész a lánynak, ahogyan valaki utalt már rá. Ez a hozzászóló mélyebben belelát ennek az egésznek a lelki hátterébe. Hosszú távon egyértelműen a kérdező van a rosszabb helyzetben.
Nem is tudom, hogyan tudtál eddig is épp ésszel feldolgozni és elviselni ennyi megalázást és elutasítást. Ez számomra felfoghatatlan. Igazából akkor lenne hiteles ez a sok erkölcsi huszárkodás, hogyha minden válaszoló átesett volna ezen a borzalmon, amin a kérdező.
Eddig is tudtam, hogy k..va nagy felszínesség és néhol rosszindulat meg kettős mérce van itt, tisztelet a kevés kivételnek, és nekem ez a gusztustalan, nem pedig az, hogy valaki, aki érzékenyebb az átlagnál, ennyi rossz élmény után összeomlik és robban, mert elszakadt a fonál.
Nem ismerem a részleteket, hogy honnan került elő ez a lány, meg hogy miről beszéltetek konkrétan. Szerintem nem is volt olyan nagy az a pofon, volt, aki már szájcsattanást vizionált, meg verekedést. A verekedés az ütések sorozata, nem pedig mindössze egy pofon. Biztosan jó is lett volna ennek a hozzászólónak, hogyha mindkét oldalról bemosott volna a lánynak, és még a telefonját is jól a földhöz vágta volna, mert így még nagyobbat lehetne rúgni a kérdezőbe. Nem mernék nagy összegben fogadni arra én sem, mint ahogyan az egyik hozzászóló utalt rá, hogy fordított helyzetben egy pofozó lány is ennyire le lenne fejezve a hozzászólók többsége által.
Ha egyébként tényleg annyira nem bírod már ezt az egészet, felkereshetsz egy pszichológust, hátha tud segíteni összeszedni magad.
Az én hozzászólásom azért hiteles, mert én is benne vagyok a sárban, sőt nagyobban, mint a kérdező. Aki hiteles, az nem elítél és támad meg rosszindulatú beszólásokat ír, hanem megpróbál a dolgok mögé nézni. Ez a lány meg...hát én inkább százszor lennék az ő helyében, mint a magunkéban! Egy hónap múlva már biztosan valami gorilla fogja hülyíteni, és iránta már valószínűleg nem lesz ilyen közönyös. Bizonyára tátott szájjal és csorgó nyállal fogja figyelni minden mozdulatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!