Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom a legtöbb nőt teljesen egyformának?
Számomra a legtöbb ember egyforma, különösen arcilag. Van pár standard, de a legtöbben - sőt talán mindenki - attól alig tér el. Persze ezalatt most a magyarokat értem, nem a világ túlsó felét, de ott is ez van, ezért is megy a "nekem a kínaiak olyan egyformák" duma, pedig a fehér, fekete, latin stb. is ugyanolyan egyforma, egyedül a változtatható tényezőkkel lehet kicsit kitűnni, de a legtöbben egyformák eléggé.
Sajnos stílusa - viselkedésre - az úgynevezett "átlagemberek" olyanok mint a birkák.
Én a férfiak és nők többségét nem tudom megkülönböztetni egymástól, arcvakságnak hívják. Nagyon pocsék érzés, amikor hetekig a főnöködet se ismered fel, de a kollégádat sem, akivel tegnap olyan jól elbeszélgettél.
Személyiség alapján mégis azt mondom, hogy az emberek nagyon különböznek a környezetemben.
Ilyen tényleg van? Csak mert szerintem akkor én is érintett vagyok, egy idő után megjegyzem az embereket, de az arcokra nem emlékszem. Hangokat annál inkább tudom, fejből is, nevekhez kapcsolva azonnal hallom még azokat is akikkel évek óta nem beszélek, de arcok... Na az sosem ment jól.
De nem tudtam, hogy ilyen tényleg van.
Jó ez olyan mint régen a punkok, akik NAAAAGYON egyediek voltak - úgy hogy volt 4 standard külső amihez igazodtak - és utána jól lehordtak mindenki mást, hogy ők mennyire nem egyediek, bezzeg a punkok aztán... hű meg ha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!